"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

In urma mai multor studii facute in decursul anilor de mai multi savanti s-a constatat faptul ca ardeiul iute inhiba dezvoltarea acestei bacterii, considerata responsabila de mai mult de jumatate dintre cazurile de gastrita si de ulcer gastro-duodenal.

scapa simplu de helicobacter

Persoanele care au fost diagnosticate cu helicobacter pot consuma, ca supliment, 2-4 grame de ardei iute la fiecare masa, in cure de patru saptamani, urmate de alte patru saptamani de pauza.

Pe timpul iernii, se poate consuma uleiul de ardei iute, desi sunt soiuri de ardei iute ce pot fi cultivate de fiecare dintre noi, acasa in ghiveci, in orice perioada a anului .

Gastrita, ulcer….

In urma unor teste efectuate s-a constatat ca persoanele sanatoase care au participat la test si carora le-au fost produse leziuni gastrice, prin ingerarea unor doze repetate de aspirina pe stomacul gol, au fost impartiti in 2 grupuri.

Jumatate dintre ei au consumat, vreme de patru saptamani, cate 7 grame de ardei iute pe zi, ceilalti au avut o dieta normala.

PUBLICITATE

La finalizarea experimentului,in urma analizelor imagistice s-a constatat ca la grupul de consumatori de ardei iute suprafata leziunilor gastrice era cu mult mai mica sau disparusera complet, decat la grupul unde s-a urmat o dieta obisnuita .

Alte studii statistice, au relevat faptul ca persoanele care consuma frecvent ardei iute, au mai putine sau nu au probleme gastrice majore toata viata lor.

Deci, in consecinta, consumul zilnic de minim 7 grame de ardei iute previne aparitia problemelor gastrice si a ulcerului…

Despre autor:

Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat
Echipei Secretele.com pentru a veni in
sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elene-Lacramioara o puteti
gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE