"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Femeile care au par facial, duc deseori lipsa de incredere, daca nu il indeparteaza sub nici o forma….nu se stie motivul….. Din pacate, cele mai multe tratamente de inlaturare a parului de pe fata sunt scumpe si necesita diferite substante sau ceara fierbinte.

scapa imediat de parul nedorit

Ele pot irita pielea, cauzand complicatii serioase precum parul crescut pe sub piele sau infectii. Aceasta metoda simpla si naturala de inlaturare a parului este foarte simpla, deoarece consista in cateva ingrediente pe care le ai deja in casa.

Daca te confrunti cu aceasta problema, foloseste turmericul, caci e solutia ideala pentru tine.

Mai precis, trebuie sa amesteci turmericul cu apa sau cu lapte si sa pregatesti o pasta din aceste ingrediente.

Se recomanda ca pasta sa fie suficient de consistenta, astfel incat sa poata fi folosita ca masca. Dupa pregatire, aplic-o pe fata si las-o sa actioneze 15-20 de minute, pana cand se usuca.

La final, inlatura masca folosind apa calda.Vei observa singura cum dupa un timp, parul se va rari, ajungand sa nu mai creasca deloc.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE