"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Rasina este sangele arborilor, esenta vie a plantelor, care asigura vindecarea ranilor si a vatamaturilor si protejeaza impotriva infectiilor. Pe scurt, rasina repara, protejeaza si vindeca.

 

Din cele mai vechi timpuri, rasina se foloseste la ceremonii si ritualuri peste tot prin lume, utilizarea sa in acest scop datand de pe vremea vechilor egipteni si, ceva mai recent, a amerindienilor. Rasina este mentionata de nenumarate ori si in scripturi, incepand cu scena biblica a nasterii pruncului Iisus, in care acesta o primeste in dar.

 

Atunci cand sunt arse, aceste rasini pretioase emana un fum sacru si un parfum placut care se crede ca ar inlatura energiile negative, ca ne-ar invalui cu vibratii inalte si ca ne-ar conecta cu sinele superior si mediul spiritual. Rasinile se folosesc in scopul vindecarii, echilibrarii si ocrotirii corpului fizic si energetic.

 

aceste rasini inaltura energia negativa

 

 

Rasinile de mai jos pot fi folosite pentru amplificarea vibratiei in orice spatiu inchis. Fie ca este vorba despre o locuinta, de un birou sau de un dormitor, aprinderea acestor rasini contribuie la transformarea si redirectionarea energiilor nedorite, respectiv la binecuvantarea spatiului si conectarea fiintei cu sinele superior.

 

Tamaie. Protectie, purificare, constientizare spirituala, efect antidepresiv.

 

Aceasta rasina puternica determina un efect puternic de constientizare spirituala. Un studiu recent a confirmat si lamurit modul in care tamaia alunga stresul si actioneaza ca un antidepresiv. Se crede ca tamaia ascute intuitia, clarviziunea, si ca induce starea de meditatie. In vechime, se spune ca tamaia ar fi valorat mai mult decat aurul. Tamaierea spatiilor asigura protectie si purificare si se spune ca ar amplifica starea de constientizare spirituala.

PUBLICITATE

 

Copalul. Purificare spirituala, conectare la taramul spiritelor.

 

Copalul este seva unui arbore originar din Mexic. Aceasta rasina este considerata sangele arborelui, iar arderea sa se spune ca ar impaca zeii carora le este adusa ca ofranda. Copalul are o aroma astringenta si puternica ce purifica energia din spatiile inchise si campul energetic al persoanelor care o inhaleaza.

 

Mirul. Curatire, conexiune spirituala,vindecare.

 

Se spune ca mirul s-ar fi numarat printre darurile aduse pruncului Iisus de catre magi (alaturi de tamaie si de aur). Acest mit ii atribuie astfel acestei rasini o semnificatie foarte speciala. Mirul se folosea si in procesul de mumificare pe post de substanta de imbalsamare. Vechii egipteni mai foloseau mirul in scopuri de vindecare, precum si in purtarea de ritualuri spirituale. Aceasta substanta nu numai ca mentine o stare de iluminare, ci si inlatura energia negativa si alunga iluziile care incetoseaza calea catre adevar.

…Citește continuarea pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE