"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Dusul gunoiului….. o corvoada pentru multi dintre noi. Nu cred ca exista cineva care sa nu strambe din nas cand trebuie sa arunce gunoiul.

 

Daca blocul e prevazut cu tobogan de gunoi parca mai merge, dar daca mai trebuie sa te si deplasezi pe o distanta de doua, trei blocuri, iti cam piere entuziasmul…

 

trucul care te scapa sa mai duci gunoiul zilnic

 

 

Problemele nu se rezuma doar la dusul, ci si la scosul gunoiului din galeata si stransul resturilor cazute pe langa sacul de gunoi. Se-ntampla des ca sacul sa nu fie bine pozitionat, iar gunoiul aruncat sa curga pe si pe langa sac, murdarind galeata de gunoi. Daca ai ghinion, mai trebuie sa si cureti in urma!

 

Ei bine, uite un truc care te scapa de murdaria cauzata de astfel de accidente. Nu te salveaza de la excursia pana la tomberon si-napoi, dar macar ai garantia ca sacul pe care il scoti din galeata este curat si ca il poti arunca fara peripetii.

 

Ai nevoie doar de cateva carlige adezive pentru montaj pe perete. Monteaza cate un carlig de fiecare parte a galetii de gunoi pe interior cam pe la jumatatea inaltimii acesteia si ai rezolvat problema!

PUBLICITATE

 

Acum poti sa ancorezi mai bine sacul de gunoi si sa infasori rafia in jurul lui ca sa nu mai alunece. Astfel nu numai ca eviti prelingerea gunoiului pe langa sac, ci castigi si mai mult spatiu de depozitare.

 

Trucul usureaza inclusiv dusul gunoiului. Cand se umple galeata, desfa rafia infasurata pe dupa carlige si vei ramane cu o portiune perfect curata catre extremitatea de sus a sacului.

 

Alte trucuri: Perforeaza cateva gauri pe fundul galetii de gunoi. Astfel anulezi forta de suctiune generata de scoaterea rapida a sacului de plastic la ducerea gunoiului, ceea ce te ajuta sa previi accidentele neplacute.

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa youtube. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE