"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

16 + 16 =

19 − 7 =

Un articol de Razvan

Negii sunt excrescente dureroase care pot aparea in orice zona a corpului, dar mai ales in locurile in care transpiratia este mai abundenta.

Desi de obicei nu reprezinta un pericol pentru sanatate, pot sangera abundent atunci cand sunt iritati sau zgariati. Negii sunt mai mult o problema estetica si apar mai des la femei.

scapa eficient de negi

Negii moi au forma de ciorchine si sunt mai raspanditi in zonele in care pielea formeaza falduri si transpiratia este mai abundenta, de exemplu la subrat si pe gat.

Otetul de mere are un spectru larg de intrebuintari medicinale datorita proprietatilor sale antivirale, antibacteriene si antifungice. Acest otet vindeca eficient si negii.

Puterea vindecatoare a otetului de mere

Inmoaie un disc de vata sau un tampon cu leucoplast in otet de mere, apoi aplica-l direct pe pielea cu negi. Ai grija ca pielea tratata sa fie bine curatata si uscata in prealabil.

Schimba compresa folosita cu alta noua la intervale regulate de timp. Primele semne de vindecare se fac remarcate in decurs de 5 zile de la inceperea tratamentului. Chiar daca in primele 5 zile de tratament nu apar imbunatatiri, continua tratamentul pana la disparitia negilor.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat
echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: healthyfoodhouse. Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.