"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Petrut

Diabetul este o boala grava cu posibile consecinte letale in lipsa unui tratament corespunzator. Aceasta boala s-a raspandit tot mai mult in randul populatiei de toate varstele si necesita un tratament pe viata. Pe masura ce evolueaza, diabetul poate avea ca urmari leziuni renale, leziuni ale nervilor, ajungandu-se chiar la amputari de membre dar si orbire.

PUBLICITATE

Potrivit Federatiei Internationale de Diabet, Insulele Philippine sunt printre cele mai expuse tari la riscul imbolnavirii de diabet. Desi s-au desfasurat cercetari ample in vederea dezvoltarii unui leac pentru diabet, ultima descoperire revolutionara in acest domeniu a fost insulina.

PUBLICITATE

diabetul poate fi vindecat cu aceasta reteta

PUBLICITATE

Cu toate acestea, doctorul Jaime Dy-Liacco, specialist pe probleme de medicina metabolica, sustine ca ar fi gasit leacul pentru diabet si ca prepararea acestuia nu necesita mai mult de 5 minute.

PUBLICITATE

Medicul filipinez in varsta de 82 de ani sustine ca nu zaharul ar fi cauza de drept a diabetului, ci lipsa din organism a 6 minerale esentiale. Daca in organism cele 6 minerale exista in cantitati suficiente, poti manca oricate dulciuri doresti.

PUBLICITATE

Pornind de la descoperirile sale, medicul a dezvoltat o formula speciala, care asigura corpului mineralele necesare vindecarii de diabet.

Ai nevoie de:

PUBLICITATE

– 12 seminte de ardei iute

PUBLICITATE

– 2 oua crude

– ½ de lingurita de sare de mare

PUBLICITATE

Preparare:

PUBLICITATE

Macina semintele de ardei iute si amesteca-le cu ouale crude. Adauga la sfarsit sarea de mare, amesteca bine si bea tot preparatul odata, dimineata dupa micul dejun. Desi se prepara in mai putin de 5 minute, leacul este cu adevarat uimitor.

Repeta tratamentul 15 zile la rand, apoi fa pauza 7 zile. Efectul il veti resimti singuri…

PUBLICITATE

Despre autor:

Petrut s-a alaturat
echipei Secretele pentru
a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa: healthyfoodteam. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]