"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Petrut

Folosirea regulata a uleiului de cocos te va ajuta, in mod sigur, sa scapi de parul alb si sa obtii un par frumos, sanatos si stralucitor.

PUBLICITATE

Parul alb nu indica neaparat imbatranirea. Un numar mare de tineri se confrunta cu problema imbatranirii premature, care ii face sa resimta un disconfort. Cea mai rapida si usoara metoda de rezolvare a problemei este vopsirea parului. In orice caz, daca optezi pentru aceasta solutie, trebuie sa stii ca toate chimicalele din vopsea iti vor afecta permanent parul si sanatatea in general.

PUBLICITATE

Cel mai bine este ca problema sa fie rezolvata in mod natural! Si cel mai important este ca exista o solutie naturala pentru aceasta problema……

scapa de parul alb

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Din acest articol vei afla cum te poate ajuta uleiul de cocos sa scapi de parul alb! 

PUBLICITATE

Uleiul de cocos este secretul pentru un par lung, frumos si puternic. Mai precis, uleiul de cocos este bogat in carbohidrati, grasimi sanatoase, vitamine si minerale care ofera parului ingrijirea necesara.

El a fost folosit de multe civilizatii si s-a dovedit un remediu excelent pentru par. Folosirea regulata a uleiului de cocos va avea ca rezultat un par puternic, sanatos si stralucitor.

PUBLICITATE

Reteta

PUBLICITATE

Incalzeste 2-3 linguri de ulei pentru 20 de secunde. Maseaza radacinile parului cu el. Lasa foliculii sa se umezeasca in ulei si permite tratamentului sa actioneze timp de 10 minute. Apoi clateste parul cu apa calduta.

Spala-te pe cap si aplica-ti masca obisnuita. Pentru a obtine rezultatele dorite, repeta procedura in fiecare zi.

PUBLICITATE

Folosirea regulata a acestui remediu natural pentru par te va ajuta, in mod cert, sa scapi de firele albe, facandu-ti parul sanatos, frumos si stralucitor.

PUBLICITATE

Iata cateva cauze ale procesului de albire a parului:

Cauze genetice– Daca in arborele genealogic exista exemple de albire prematura a parului, atunci este posibil ca acest lucru sa fie transmis din generatie in generatie.

PUBLICITATE

Stresul– Ne confruntam cu stresul peste tot: la munca, in calatorii sau acasa. Stresul si lipsa somnului pot cauza albirea parului in anii tineretii.

PUBLICITATE

Stilul de viata – Alimentatia si somnul la ore nepotrivite, lipsa somnului si regimul alimentar nesanatos pot conduce la imbatranirea prematura a parului, deoarece corpul nu primeste nutrientii necesari.

Imbatranirea– Imbatranirea poate cauza aparitia parului alb, deoarece odata cu

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]