"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seventeen − 14 =

17 − 14 =

Sfarsitul lumii nu este aproape…Insa conform informatiilor furnizate de sute de publicatii online din Occident, ceva catastrofal se va intampla atunci cand un asteroid gigantic, cu un diametru de 4 km, va lovi Pamantul in zona Americii de Nord.

loading...

un asteroid gigant ar putea lovi pamantul

Asteroidul ar urma sa intre in coliziune cu pamantul in perioada 15-25 septembrie, conform dailyrecord.co.uk. Scenariu a fost pus in discutie pentru prima data in urma cu un an, de catre ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius, care spunea, la acea vreme, ca omenirea se va confrunta cu o catastrofa majora peste 500 de zile.

Specialiştii spun ca un astfel de impact ar avea consecinte catastrofale, s-ar putea produce cutremure mari, vulcanii din zona Pacificului s-ar putea reactiva, iar coastele americane ar putea fi maturate de tsunami-uri uriaşe, cu o inaltime de peste 100 de metri.

Sursa: cyd.ro

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.