"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

Anemia pernicioasa sau anemia Biermer este o forma de anemie megaloblastica din cauza deficitului de vitamina B12 prin alterarea absorbtiei …

Aceasta este o afectiune serioasa care poate crea stari foarte neplacute si daca nu se iau masuri devine extrem de periculoasa.

scapa de anemie

Remedii pentru aceasta conditie de sanatate!

Ceaiuri (infuzii ):

Catina alba (Hippophae Rhamnoides L), infuzie din 10 g fructe la 500 ml apa.

Se administreaza intern, 500 ml pe zi.

Fumarita (Fumaria Officinalis L), infuzie din 5 g, din partile aeriene florifere ale plantei, la o cana de apa.

PUBLICITATE

Se administreaza intern o data la 2 zile.

Urzica (Urtica Dioica L), infuzie dintr-o lingurita de planta maruntita la 250 ml apa. Se beau 3 cani pe zi, de aceea este bine sa preparati infuzia de dimineata, pentru toata ziua .Daca faceti tratamentul in perioda de iarna este mai bine sa o preparati de fiecare data, vara utilizati metoda pe toata ziua si pastrati la rece ca sa va si racoriti.

Un foarte mare ajutor este polenul. Pentru persoanele care au sistemul imunitar mai sensibil este ideal sa faceti 3-4 cure anual.

Tratamentul incepe cu 1/2 lingurita, timp de 15 zile, dupa care se mareste doza la o lingurita. Se ia cu putina apa si repetam dupa o pauza de 30 de zile.

Drags-Imun, tinctura medicinala, fiind utilizata cu rezultate spectaculoase in tratamentul anemiilor si leucemiilor de orice tip. Se administreaza conform instructiunilor din cutie ,dar este destul de scump.

Alegeti dumneavoastra personal ce tratament sa folositi!

Despre autor:

Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat
Echipei Secretele.com pentru a veni in
sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elene-Lacramioara o puteti
gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE