"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

16 − thirteen =

ten + 2 =

O ieseanca a reclamat Carrefour ERA la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului si Directia pentru Sanitara – Veterinara dupa ce a gasit viermi in pestii pe care i-a achizitionat din hypermarket. Oana D. sustine ca a cumparat, miercuri seara, 1,7 kg de bibani si, cand ii curata, a observat cum din musculatura pestilor se evidentia „ceva rosu”.

cum isi bat joc supermarketurile de noi

„Am fost zilele trecute la Carrefour ERA, am luat vreo 10 bibani, peste proaspat. Aratau bine si in aceeasi seara am vrut sa ii gatesc. La primii pesti nu am observat nimic, dar la un moment dat am observat in muscultura unui peste ceva rosu, era un vierme.

Am fost imediat la Carrefour, sa vad despre ce e vorba. Au vrut sa ia pestele, sa imi dea banii pe produse, dar nu aveam de unde sa stiu daca vor retrage produsul. Am inteles de la un reprezentant, seful de magazin nu era prezent la acea ora, ca acestui parazit i s-ar zice «vierme sarma», m-am ingrozit ce am citit pe internet despre el.

Simtul civic mi-a zis ca trebuie sa anunt si autoritatile”, ne-a transmis Oana D relateaza ziaruldeiasi.

„Echipa care s-a prezentat imediat dupa depunerea reclamatiei a mai gasit la comercializare doua kilograme din acel produs, astfel ca aceasta cantitate a fost retrasa de la comercializare pentru orice eventualitate. Consumatorul care a depus reclamatia s-a prezentat cu probe pentru analiza la DSVSA Iasi. Dupa ce vom primi rezultatele analizelor, vom putea sti daca se impune sau nu si aplicarea unei sanctiuni contraventionale”, a explicat Alexandru Hordila, comisar sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Iasi.

Reporterii „Ziarul de Iasi” au solicitat un punct de vedere si de la reprezentantii departamentului Marketing&PR al Carrefour Romania, dar pana la inchiderea editiei nu a fost transmis un raspuns.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.