"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

Diabetul, una dintre cele mai comune boli, se numara printre cele mai des intalnite cauze de deces in zilele noastre. Acesta reprezinta o problema endocrionologica si metabolica in metabolizarea zaharului, grasimilor si proteinelor din organism…..

a aparut vaccinul impotriva diabetului

Exista doua tipuri de diabet: diabetul de tip 1, care este des intalnit la copii, fiind considerat o boala autoimuna si diabetul de tip 2, care apare, de obicei, la maturitate.

In cazul diabetului de tip 1, sistemul imunitar al organismului isi distruge propriile celule care produc insulina, un hormon necesar pentru glucoza (zahar din sange), si nu mai alimenteaza celule din organism. 

In cazul diabetului de tip 2, principala problema este constituita de rezistenta la insulina, caci in ciuda faptului ca organismul o produce, celulele nu reactioneaza la ea.

In practica medicala, pana acum, existau doar cateva optiuni de tratare a diabetului. Persoanele cu diabet de tip 1 trebuia sa isi administreze insulina pentru tot restul vietii, existand chiar cateva rezultate promitatoare pe baza unui tratament cu celule stem.

PUBLICITATE

Pe de alta parte, persoanele cu diabet de tip 2 pot controla boala la inceput prin exercitii, regim alimentar special, medicamentatie specifica, insa mai tarziu recurg, de asemenea, la insulina. Acest lucru se intampla pentru ca pancreasul (glanda care secreta insulina) inceteaza, dupa o perioada de timp, secretia insulinei.

Daca nu este controlata, aceasta boala poate duce la aparitia unor complicatii cum ar fi ulcerul si amputarea picioarelor, cedarea rinichilor, orbire, atac cardiac, neuropatie etc.

Insa in prezent exista vesti nemaipomenite in domeniul stiintific!

Vaccinul pentru diabet a fost prezentat in mod oficial, ceea ce se prevede ca solutie in progresul bolii si chiar in ceea ce ii priveste efectele adverse.

Conform cercetatorilor, tratamentul alternativ poate fi folosit atat la copii, cat si la adulti, fara a avea efecte adverse. Acestia au evidentiat ca desi imunizarea nu este un remediu, exista imbunatatiri notabile la pacientii care au fost tratati.

S-a observat, de asemenea, ca desi fiecare pacient este unic si ca progresia bolii depinde de factori diferiti, exista foarte multe ameliorari in cazul pacientilor carora li s-a administrat tratamentul.

Initiatorul acestei autohemoterapii, Dr. Jorge Gonzalez Ramirez, a explicat procedura, indicand ca dupa ce 5 cm cubi de sange sunt luati de la pacient,

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE