"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

 

Ce credeti ca nu trebuie sa ne lipseasca din casa? Daca raspunsul este frigiderul, atunci aveti dreptate!

 

Frigiderele sunt pur si simplu indispensabile, in viata de zi cu zi. Ele ne pastreaza mancarea sanatoasa si ne sar in ajutor zilnic.

 

economiseste simplu electricitate

 

 

Folosindu-l atat de mult, acesta ajunge sa se murdareasca. De cele mai multe ori, mancarurile si bauturile se pot varsa pe rafturi sau pe usa, insa aceasta mizerie este simplu de curatat. Ce ne facem insa, atunci cand mizeria se depune in alte parti ale frigiderului, cum ar fi sub el?

 

Spuneti-mi va rog, cat de des faceti curatenie sub frigider?

 

Sunt sigur ca majoritatea face curatenie sub frigider in momentul in care se face curatenie generala. Stiu asta pentru ca si eu procedam la fel….

 

Prin acest articol vreau sa va dezvalui un mic truc, truc pe care l-am descoperit de la un frigotehnist iscusit care mi-a spus ca: ” Mentinerea curateniei sub frigider te va ajuta sa nu suprasoliciti motorul frigiderului , sa economisesti energie (implicit bani) si sa-i prelungesti durata de functionare” spunea el.

 

Asadar, curatarea lunara a suprafetei de sub frigider, acolo unde se strange praf si mizerie cat cuprinde, este esentiala….

PUBLICITATE

 

De cand am inceput sa curat sub frigider in fiecare luna, pot sa va spun ca factura mea la energie a scazut iar frigiderul meu functioneaza si raceste impecabil.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE