"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Cea mai populara lenjerie intima, in randul femeilor, o reprezinta chilotii tanga, insa firmele producatoare nu au mentionat nicicand faptul ca acestia sunt foarte periculosi pentru sanatatea noastra.

PUBLICITATE

Ginecologii sunt de parere ca acest tip de chilot, reprezinta o bomba cu ceas…..

PUBLICITATE

lenjeria tanga poate detrmina aparitia bolilor cronice

PUBLICITATE

Conform unor cercetari realizate in cadrul Universitatii din Columbia, prin intermediul lenjeriei tanga, bacteriile se dezvolta mult mai repede, in zonele intime.

PUBLICITATE

Faptul ca au o suprafata foarte mica de material, ce poate comunica atat cu zona din fata, cat si cu cea din spate, poate reprezenta un factor rapid de infectare.

PUBLICITATE

” Aproape toate femeile isi pun mereu intrebarea de ce nu scapa usor de candida….ori raspunsul tocmai l-ati aflat….Acest tip de lenjerie este ca o mana cereasca pentru aceasta infectie, infectie care stim cu totii ca, netratata, poate duce la aparitia cancerului” afirma Dr. Lei Milheiser, unul dintre conducatorii cercetarii.

„Daca va confruntati deja cu o astfel de infectie, incetati imediat sa mai purtati acest tip de lenjerie si veti vedea cat de usor veti scapa de ea!” a completat Dr. Lei Milheiser.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]