"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Sanii reprezinta cele mai sensibile organe ale unei femei, asa ca trebuie tratate cu mare grija, deoarece pot avea oricand de suferit. Astfel, daca va doriti sani sanatosi, urmati aceste reguli:

 

nu mai faceti asta deoarece va puteti imbolnavi

 

• Un sutien mic

 

Majoritatea femeilor considera ca pot fi sexy daca imbraca un sutien mai mic cu un numar sau chiar doua. Nu mai faceti asta! Pe langa disconfort, sanii dumneavoastra pot fi lezati.

 

• Nu purtati sutien atunci cand mergeti la alergat

 

Multe femei se simt eliberate, daca nu poarta sutien atunci cand merg la alergat, insa asta poate determina aparitia unor probleme serioase, in ceea ce priveste sanatatea tesutului.

 

• Sanii stransi sau presati

 

Sanii nu trebuie fortati in niciun fel, deoarece pot fi lezati cu usurinta.

 

• Indepartarea firelor de par

 

Firele de par din jurul mameloanelor, reprezinta o normalitate. Daca incercati sa indepartati aceste fire, aveti toate sansele ca acestea sa se ingroase sau sa faceti o infectie.

 

• Ciupiturile

 

Atunci cand sunt in intimitate, partenerii obisnuiesc sa se ciupa, mai ales din zona mamelonului. Aceasta joaca poate avea consecinte grave!

PUBLICITATE

 

• Piercing-urile in zona mamelonului

 

Piercing-urile nu numai ca arata oribil, dupa parerea mea dar pot provoca inclusiv aparitia pneumoniei!

 

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE