"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Detoxifierea este un proces important pentru sanatate, iar uleiul de cocos asigura un mod eficient, rapid si perfect natural de eliminare a toxinelor, bacteriilor, virusurilor si parazitilor nocivi.

Uleiul de cocos este alcatuit din trigliceride cu lant mediu care intaresc sistemul imunitar. In plus, acest ulei este bogat in acid lauric si acid caprilic, substante care poseda proprietati
antivirale, antimicrobiene si antifungice.

Ingredientele active din componenta uleiului de cocos ataca bacteriile periculoase dar mentin intacta flora intestinala benefica. Potrivit studiilor in domeniu, uleiul de cocos vindeca eficient candidozele si alte infectii fungice sistemice.

vindeca-te de fungi si infectii

Candida!

Candidoza este o boala caracteristica societatii moderne. Tot mai multi oameni sufera de infectii sistemice cu candida (adica problemele sunt raspandite pretutindeni in organism si provoaca efecte adverse multiple). Curele de detoxifiere cu ulei de cocos presupun totodata scoaterea din alimentatie a zaharului si a altor carbohidrati pentru a elimina principala sursa de hrana a organismelor fungice.

Curele cu ulei de cocos amelioreaza sau vindeca multe boli si afectiuni legate de inmultirea in exces a acestor organisme fungice. Printre problemele de sanatate specifice se numara oboseala cronica, eczemele, acneea, sinuzita, pofta de dulciuri si dificultatea de concentrare.

Infectiile fungice. Candida apare de regula insotita si de alte infectii fungice, printre care si pecinginea si dermatofitia inghinala. Acidul lauric si acidul caprilic au proprietati antifungice, astfel ca detoxifierea cu ulei de cocos vindeca aceste infectii inca din primele zile de cura.

Problemele digestive. Curele de detoxifiere cu ulei de cocos vindeca sau amelioreaza unele boli digestive precum sindromul de colon iritabil (IBS) si sindromul de intestin permeabil, reechilibrand functia sistemului digestiv.

Virusurile. Acidul lauric, o substanta pe care uleiul de cocos o contine in cantitati mari, este convertit in monolaurina, care poseda proprietati antivirale puternice ce ofera protectie chiar si impotriva herpesului si a virusului gripei.

Motive pentru care se recomanda uleiul de cocos pentru detoxifiere

Uleiul de cocos virgin este alcatuit in mare parte din acizi grasi cu lant mediu care sunt transformati imediat de catre ficat in energie si nu se depun in organism. Aceste tipuri de grasimi sunt ideale pentru detoxifiere deoarece asigura un aport energetic crescut pe fondul reducerii cantitatii de alimente consumate.

Aceiasi acizi grasi cu lant mediu joaca un rol crucial in detoxifierea

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.