"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Stim cu totii de existenta a doua gauri pe aproape fiecare pereche de pantofi, mai ales model sport, insa putini sunt aceia care le folosesc si au idee despre adevarata lor intrebuintare.

 

Nu, scopul lor nu este doar sa lase aerul sa circule, aerisind incaltarile in timpul mersului, ci pentru cu totul altceva.

 

ce intrebuintare au aceste doua gauri

 

 

Asadar, daca nu sunt doar pentru ventilatie, nici macar din motive estetice, care este explicatia?

 

Iata raspunsul:

 

Ei bine, s-ar putea sa fii surprins de faptul ca exista doua scopuri ale acestora. In primul rand, daca porti acesti pantofi fara sosete, permit piciorului sa respire, fara a capata un miros neplacut.

 

Pe de alta parte, nu trebuie sa mai duci grija legatului sireturilor. Scoate sireturile din ultimele doua orificii de pe partea frontala a pantofului, precum si din cele doua de mai jos; apoi introdu siretul drept prin interiorul pantofului in gaura laterala de jos, tragandu-l inapoi in pantof prin gaura laterala superioara.

 

Dupa ce ai procedat astfel, scoate siretul prin gaurile frontale in mod normal.

 

Interesant nu?

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

PUBLICITATE
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...