"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Apa fluorurata

Fluorul este o substanta periculoasa care demineralizeaza organismul, si slabeste functia imunitara. Astfel, evita pe cat posibil sa bei apa de la robinet.

PUBLICITATE

8. Medicamentele si vaccinurile

PUBLICITATE

Medicamentele si vaccinurile imunizante contin numeroase chimicale si produc in cele mai multe cazuri efecte adverse, motiv pentru care nu se recomanda sa fie folosite decat atunci cand este absolut necesar.

9. Alimentele la conserva

PUBLICITATE

Conservele din tabla contin o substanta numita bisfenol A, care distruge celulele cerebrale la soareci. Pe langa aceste recipiente, mai exista si numeroase mase plastice care contin aceasta substanta periculoasa, ca cele folosite pentru fabricarea sticlelor din plastic, plombelor dentare si a hartiei termice.

PUBLICITATE

10. Sapunurile, sampoanele, pastele de dinti si cremele comerciale

Asa cum am mentionat anterior, pielea absoarbe o buna parte din substantele cu care intra in contact, asa ca trebuie sa ai grija ce produse folosesti pentru igiena personala. Produse precum sapunurile, pastele de dinti, sampoanele, vopselurile pentru par, parfumurile si subprodusele de origine animaliera pot avea efect carcinogen. Pentru a te poteja, foloseste cat mai des alternative naturale.

PUBLICITATE

Dupa cum enunta o anecdota celebra: Nu pune pe piele ceea ce nu ai baga in gura!

PUBLICITATE

Despre autor:

Petrut s-a alaturat
echipei Secretele pentru
a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]