"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Petrut

Intr-adevar, am ajuns cu totii sa traim sub semnul hiperbolei populare potrivit carei „totul ne imbolnaveste de cancer”, de care unii oameni se agata si ca pretext pentru propriile esecuri legate de stilul de viata sau regimurile alimentare incercate.

PUBLICITATE

Dar lucrurile nu sunt chiar asa departe de adevar: numeroase alimente au intr-adevar potential cancerigen, acesta fiind demonstrat stiintific.

PUBLICITATE

In continuare ne vom limita la principalii 10 factori cauzatori de cancer de care trebuie sa te feresti cat mai bine.

cauzele bolilor cronice

PUBLICITATE

PUBLICITATE

1. Hormonii din carne si lapte

PUBLICITATE

Din pacate, majoritatea animalelor domestice sunt hranite cu alimente incarcate cu hormoni artificiali meniti sa creasca productia de carne si de lapte. Hormonii adaugati in alimentatia lor provoaca inflamatii, cancer si alte boli periculoase.2. Mamografiile, radiografiile dentare, scannerele din aeroporturi

PUBLICITATE

Mai multe cercetari au dovedit ca radiografiile au efecte periculoase asupra sanatatii. Aceste expuneri sunt corelate cu aparitia cancerului si a altor boli, fapt pe care industria medicala nu ni-l divulga.

3. Aluminiul din deodorante si antiperspirante

PUBLICITATE

Deodorantele si antiperspirantele sunt foarte periculoase pentru santatate, numeroase studii demonstrand ca aluminiul pe care il contin aceste produse poate cauza cancer la san. Specialistii au constatat ca in tumorile acestui tip de cancer exista cantitati mari de aluminiu.

PUBLICITATE

4. Cosmeticele toxice

Pielea este cel mai mare organ al corpului, asa ca trebuie sa ii acordam ingrijirea de care are nevoie. Din pacate insa, multe dintre produsele cosmetice preparative sau decorative au un continut mare de petroleum si gudron de carbune. Specialistii sustin ca aceste substante daunatoare penetreaza bariera pielii si se absorb in sange, crescand riscul aparitiei cancerului. Pentru o piele sanatoasa si un organism mai bine protejat incearca sa folosesti mai des produse cosmetice naturale.

PUBLICITATE

5. Soia si porumbul GMO

PUBLICITATE

Aceste produse contin hemaglutinina, care transforma celulele rosii in cheaguri de sange. In plus, soia creste nivelurile de estrogen din organism. De aceea se recomanda inlocuirea acestor produse cu echivalentele lor organice.

6. Indulcitorii artificiali

PUBLICITATE

Specialistii descurajeaza folosirea zaharului natural, deoarece acesta determina cresteri bruste ale nivelului de insulina din corp. Se recomanda de asemenea sa eviti sucurile acidulate dulci, deoarece ele contin fructoza, un indulcitor artificial carcinogen si colorant caramel, un alt carcinogen periculos. In plus sucurile acidulate deregleaza pH-ul corpului, incurajand dezvoltarea si inmultirea celulelor canceroase.

PUBLICITATE

7.

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]