"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

“Cea mai batrana mama din Romania” a fost ceruta in casatorie de catre un pensionar, in exclusivitate la CANCAN! Adriana Iliescu a avut o reactie neasteptata fata de propunerea matrimoniala, tunand si fulgerand la adresa curtezanului octogenar!

 

ce amai batrana mama din romania a fost ceruta in casatorie

 

 

Adriana Iliescu, ajunsa la venerabila varsta de 77 de ani si care in urma cu zece ani o aducea pe lume pe Eliza, prin inseminare artificiala, nici nu vrea sa auda de vreo relatie cu un barbat.

 

Desemnata atunci „cea mai batrana mama din Romania”, adica femeia care a reusit performanta sa aduca pe lume un copil la o varsta foarte inaintata, Adriana Iliescu este foc si para pe cei care vor sa ii ofere obiecte sau bani de pomana, si respinge categoric pana si ideea de a fi curtata de un barbat, in situatia ei, cu un copil de 10 ani de crescut.

 

Adriana Iliescu a fost vizibil iritata de tupeul pensionarului care a indraznit sa-i tulbure viata cu propuneri indecente. „Nu primesc dom’le nici o donatie, nimic de la nimeni…Nu vreau sa citesc asa ceva, nu ma intereseaza pentru nimic in lume! E ceva caraghios, eu am timp de chestii d-astea? Eu sa n-aud de asa ceva! Asta se face la 29 de ani, la 39 de ani, si poate si la 49 de ani! Eu am copil de crescut, am problemele mele, ma leg eu acuma de oricine, poate sa fie si Alain Delon” a spus tulburata de cale afara, Adriana Iliescu

 

Un vaduv o curteaza pe Adriana Iliescu!

 

Un fost atlet de performanta, ajuns la 79 de ani si care sufera teribil de singuratate, si-a facut curaj si i-a scris lui Jaqueline, experta CANCAN in probleme de s**. El a marturist ca si-ar dori foarte mult o relatie cu Adriana Iliescu, pe care o admira foarte mult.

PUBLICITATE

 

„Ma numesc Grigore, am 79 de ani si stau in Drumul Taberei. Stiu ca aceasta este o rubrica de s**, insa departe de mine gandul de a profita in acest sens. Locuiesc intr-un apartament de 4 camere si, de 8 ani, sunt singur, dupa ce doamna mea s-a dus. Nu am avut copii si am ramas doar eu cu cei doi catei ai mei: Fetita si Laica. Sunt maidanezi, i-am luat de

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE