"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Este deja demonstrat faptul ca celulele canceroase supravietuiesc si se hranesc cu zahar, asa ca majoritatea oamenilor cred ca amestecul de bicarbonat cu miere poate fi daunator.

 

Aici se inseala, insa! Numerosi experti in sanatate au investigat acest aspect, in ultimele 6 decenii, si au demonstrat faptul ca ingrijorarea lor nu este sustinuta!

 

iata ce se intampla daca consumi acest amestec

 

 

Faptul ca, celulele canceroase se hranesc cu zahar, este adevarat, insa acest amestec actioneaza asemeni unui Cal Troian. Mierea atrage celulele canceroase, iar bicarbonatul de sodiu le distruge.

 

Alcalinitatea sa distruge microbul canceros (sau il readuce in forma de hibernare) din interiorul celulei, schimband rapid nivelul pH-ului, fapt ce determina spulberarea cancerului.

 

Aceasta schimbare brusca, intr-un mediu alcalin, ofera un nivel mai mare de oxigen, decat celulele pot suporta, ducand la tratarea cancerului.

 

Mod de preparare:

 

Amesteca aceste 2 ingrediente: o lingurita de bicarbonat de sodiu la 3 lingurite de miere: proportia trebuie sa fie de 1 la 3. Poti prepara o cantitate mai mare, insa ai grija sa pastrezi proportia. ( la 100 de grame de bicarbonat va trebuie 300 de grame de miere)

 

Utilizare:

 

Ia cate o lingurita din acest preparat de 1-3 ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de mese. Dupa 30 de zile in care ai luat acest tratament, pH-ul din organism se va echilibra iar mediul va deveni unul alcalin.

 

Este foarte important si sa faci anumite schimbari in dieta ta,  sa reduci consumul de carne si sa evitati faina alba sau zaharul.

 

Rezultatul acestui tratament te va impresiona!

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.