"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

 

Ele ne aduc pe lume si din acel moment, singurul lor gand este sa ne fie bine…. Sa avem ce manca, sa avem cu ce ne imbraca, sa avem unde lucra, sa avem unde dormi…etc.

 

In orice situatie mamele noastre ne sunt intotdeauna alaturi.

 

Pe parcursul vietii, devine evident ca nu au alta preocupare decat aceea sa ne fie bine. Uneori, putem uita cu repeziciune ca mamele noastre sunt, la randul lor, oameni cu o viata proprie, cu dorinte proprii si ca dragostea pentru copiii lor le impiedica sa-si indeplineasca idealurile, pentru ca mai presus de ele sunt fiii si fiicele lor.

 

Dar tu ti-ai pus oare intrebarea daca mama ta ti-a spus vreodata toate secretele ei? Ei bine din acest motiv, a venit momentul sa dezvaluim gandurile secrete ale unei mame!

 

ce a tinut mama secret toata viata

 

 

1. Tu esti motivul din cauza caruia a plans atat de mult

 

A plans de bucurie cand a aflat ca e insarcinata. A plans de fericire cand te-a tinut in brate. S-a ingrijorat cand ai fost bolnav si s-a mandrit cu tine pentru fiecare pas important facut de tine.

 

2. Desigur ca ar vrea si ea ultima felie…

 

Normal ca ti-a spus ca nu mai poate manca atunci cand a vazut ca tu mai vrei sa mananci. Din dragoste neconditionata, ea a renuntat. Ea nu a renuntta numai la ultima felie, ci si la alte multe lucruri din viata.

PUBLICITATE

 

3. Intotdeauna si-a facut griji pentru tine, chiar daca ti-a spus ca este sigura ca totul va fi bine.

 

Chiar inainte de a te naste, ea a renuntat la tot ca sa te fereasca de rele. Cand intarziai, chiar daca nu iesea din camera ei, ea te astepta. Nu ca sa te sacaie, ci pentru ca voia sa fie sigura ca ai ajuns cu bine sa ca totul este ok. Indiferent ca ai fost bolnav, sau ca ai avut inima franta: ea ti-a fost si va fi mereu alaturi, pentru totdeauna.

 

4. A avut dureri, din cand in cand, insa a tinut ascuns de tine asta

 

Nasterea e cea mai mare durere pe care o poate resimti o persoana. Si nici cele 9 luni de dinainte nu sunt tocmai simple. Apoi, dupa ce te-ai nascut, ai muscat-o

cand te alapta, ai tras-o de par si ai lovit-o. Dar cu un zambet al tau, durerea a fost intotdeauna uitata. Mai tarziu, cand ai crescut, chiar daca o dureau oasele sau spatele de atata carat, ti-a tinut ascuns pentru a-ti crea tot confortul…si pentru a nu-ti face griji pentru ea, asta tot pentru a-ti face tie viata mai usoara si fara griji.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...