"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Petrut

Cu toate ca lumea medicala dispune in prezent de tehnici de tratament extrem de avansate, multe dintre tratamentele existente nu dau rezultatele scontate sau promise. Ba mai mult, in mod bizar, unele dintre aceste tratamente actioneaza precum un cal troian.

PUBLICITATE

Recent, a fost descoperita o conexiune socanta intre anumite vaccinuri si aparitia cancerului, iar descoperirea medicala a avut urmari bizare si s-a soldat cu consecinte letale.

PUBLICITATE

acesti medici au fost dati disparuti dupa ce au facut publice descoperirile despre vaccinuri

PUBLICITATE

Anul trecut, o echipa de sase medici specializati in medicina holista a demarat o cercetare amanuntita a efectelor adverse ale vaccinurilor. La scurt timp, medicii respectivi au disparut pur si simplu de pe fata pamantului. Disparitia sau decesul medicilor implicati a avut loc la cel mult o luna de la descoperirea rezultatelor cercetarii sus-mentionate si la scurt timp inainte de anuntarea oficiala a acestora.

PUBLICITATE

Povestea a inceput pe 19 iunie 2015. Intai dr. Bradstreet a fost gasit impuscat mortal in piept. Potrivit datelor investigatiei, ar fi fost vorba de o sinucidere. Familia victimei, insa, sustine ca medicul nu ar fi afisat niciodata un comportament suicidar.

PUBLICITATE

La doar doua zile dupa acest incident au mai aparut doua victime. Au fost gasite trupurile neinsufletite ale inca doi medici din echipa, si anume dr. Holt si dr. Hedendal. Circumstantele mortii celor doi au fost si in acest caz suspecte. Familiile victimelor nu au primit nici pana in prezent rezultatele anchetei.

In aceeasi zi, a mai disparut unul dintre medici dupa ce a iesit neinsotit sa faca o plimbare. Este vorba despre dr. Whiteside.

PUBLICITATE

In cele din urma, a fost dat disparut si dr. Fitzpatrick pe data de 3 iulie in timpul calatoriei sale cu masina spre Montana. Desi masina sa a fost gasita, medicul a disparut fara urma.

PUBLICITATE

Din nou, cei cinci medici aveau in comun un singur lucru: descoperirile lor medicale deloc reconfortante.

Echipa de cercetatori descoperise ca o serie de vaccinuri imunizante contin o enzima cancerigena. Este vorba despre enzima nagalaza, care constituie un produs secundar al celulelor canceroase.

PUBLICITATE

Aceasta absoarbe vitamina D din organismul uman, vitamina esentiala pentru sistemul imunitar.

PUBLICITATE

Disparitiile medicilor sus-mentionati au avut loc chiar inainte de anuntarea rezultatelor cu privire la vaccinuri. Oportuna sincronizare, nu-i asa? Sa fie oare o coincidenta?

Singurul medic care

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]