"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

E greu sa-ti dai seama cand o femeie te insala daca nu stii ce semne trebuie sa urmaresti.

Iata principalele trasaturi, gesturi si obiceiuri care le tradeaza pe femeile care insala!

caracteristicile femeilor care insala

1. SE DETASEAZA FATA DE FAMILIE

Un semn concludent ca te insala este adancirea detasamentului ei fata de familie si de anturajul comun. Majoritatea femeilor care insala incep sa evite astfel de contacte din sentimente de vinovatie si remuscare.

Cu cat se detaseaza mai mult de ceea ce va aduce impreuna, cu atat cresc sansele sa se desprinda definitiv de tine.

PUBLICITATE2. TE CICALESTE NON-STOP

Adio discutii armonioase cand femeia ajunge sa te bata la cap non-stop. Practic, se leaga de orice pretext ca sa rabufneasca si sa te puna la punct.
Din nou, asisti la manifestarea unui mecanism de defulare a vinovatiei adunate in interior. Daca incepe sa te taxeze cu fiecare ocazie si ridica tonul din orice, n-ar fi de mirare sa te insele.

3. ARE UN PRIETEN „MISTERIOS”

Nu-ti face probleme in privinta prietenilor despre care iti vorbeste, ci teme-te de cei pe care ii ascunde de tine! Daca iese deseori cu cineva despre care nu iti divulga mare lucru, e cazul sa iti pui intrebari serioase cu privire la fidelitatea ei.

4. EVITA INTREBARILE SIMPLE SI LA OBIECT

Daca devine dintr-odata foarte circumspecta si suspicioasa si ajunge sa se gandeasca de doua ori inainte sa-ti raspunda chiar si la intrebarile banale, ar fi cazul sa-ti pui probleme. Cel mai bun semn ca te insala este cand trage de timp ca sa caute un raspuns cat mai bun inainte sa deschida gura. Ai in vedere inclusiv raspunsurile din capul locului defensive.

Cu cat incepe sa tainuiasca mai multe despre lucrurile pe care altadata ti le-ar fi spus fara sa stea pe ganduri, cu atat este mai probabil sa aiba pe altcineva.5. ISI SCHIMBA BRUSC PRIORITATILE

Cand o femeie se indragosteste de un alt barbat, toata viata ei ajunge sa graviteze tot mai mult in jurul acestuia. Nu se mai tine de cuvant, intarzie sau anuleaza pe ultima suta de metri intalnirile cu tine, se distanteaza de tine tot mai mult.

In linii mari, orice gest menit sa impuna distanta intre voi poate fi catalogat drept un semn

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!