"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Persoanele care petrec mult timp la birou in fata calculatorului, dar si persoanele sedentare, care nu fac, sau nu au timp sa faca miscare se confrunta in dese randuri cu dureri de spate.

Foarte multi cauta alinarea in antiinflamatoare insa acestea sunt eficiente pe o perioada scurta de timp. La scurt timp dupa terminarea tratamentului medicamentos, durerile reapar si mai agresiv.

scapa simplu de durerile de spate

In cazul in care te confrunti cu astfel de dureri, afla ca exista o mudra simpla care iti va rezolva problema in maxim 7 zile…


Este vorba despre Prithvi Mudra!

Aceasta este o pozitie puternica, ce face minuni in ceea ce priveste cresterea elementului pamant in fata elementului foc. Asta inseamna ca elementul pamant influenteaza in mod pozitiv regenerarea tesuturilor si calmarea inflamatiilor aparute in organism, incurajand vindecarea.

In acest fel, elementul foc, responsabil de aparitia inflamatiilor si obturarea procesului metabolic, este eliminat.

Pentru a reusi sa scapi de aceste dureri, trebuie sa unesti degetul mare cu inelarul si sa le mentii in aceasta pozitie (vezi foto de mai sus) 5 minute, inainte sa adormi. Repeta procedeul timp de 7 zile sau chiar si mai mult si viata ta se va schimba!

Totodata, aceasta pozitia iti va calma intregul corp, stimuland oxigenarea sangelui, lucru ce te va ajuta sa adormi mai repede.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat
echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa. Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.