"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Consumand circa 42.000 de mese in cursul vietii, nu este normal sa ne gandim ca acestea au anumite influente asupra organismului uman?

 

„Muculess Diet Healing System” (Sistemul de insanatosire prin dieta fara mucus).

 

Stilul de viata de a manca sanatos, in mod natural, sta la baza formarii sangelui de calitate, care la randul sau reprezinta fluviul vital ce alimenteaza cele 100.000 miliarde de celule ale corpului nostru. Ca sa nu mai vorbim apoi de ceea ce se intampla la nivelul captarii spirituale.*DELICTUL SI OCULTAREA CADAVRELOR*

 

fiecare masa este importanta pentru sangele nostru

 

 

Daca americanul obisnuit, in decursul vietii sale, ingroapa 21.000 de animale in intestinele sale, nu trebuie sa ne miram apoi daca aflam ca USA este tara cu cea mai mare rata al bolnavilor de DIABET, CARDIOPATIE si CANCER din lume. Fara sa mai socotim ca 21.000 de animale sacrificate inseamna un delict brutal si ocultare de cadavre, care ar implica un caz penal, precum si o incarcatura pe care nu as ezita s-o definesc cutremuratoare.

 

*AI VENIT POATE SA MA ARESTEZI *?

 

Cu cateva zile in urma, la sfarsitul unei conferinte pe care am avut-o la Ierusalim, a urcat pe scena un domn in uniforma.

 

„ – Buna ziua, domnule Doctor!

 

– „Buna ziua…zic. Ati venit sa ma arestati? (El surase). Nu. Din contra. Am venit tocmai din Beer Sheva special pentru a va multumi din inima in numele meu si al familiei mele pentru beneficiile pe care le-am avut urmand sfaturile dvs. Am tinut mult sa vin la aceasta conferinta sa va imbratisez. L-am Imbratisat. Apoi plecase dar tot cu capul uitandu-se dupa mine. Am Stiut..!!! Ceva uman s-a deschis in sufletele lor. ”

PUBLICITATE

 

*SA APERI SANATATEA INSEAMNA IN MOD INEVITABIL SA FII SUBVERSIV*

 

Sa indraznesti de-a lansa un apel in favoarea animalelor in lanturi, in favoarea prietenilor condamnati pe viata in asteptarea unei executii barbare si a unei vieti de martir, inseamna sa te pui de-a curmezisul in fata unui regim oprimant si iresponsabil care face ca lumea sa cada tot mai jos pe scara valorilor etice, culturale, morale si ale sanatatii.

 

*PRIETENII ANIMALELOR SAU BAUTORII SANGELUI LOR*?

 

Aceasta reuniune, chiar daca are loc intr-un perfect cadru legal si institutional este asemanatoare (ca si altele de acest fel) cu o intrunire a unei societati secrete de revolutionari ce pledeaza impotriva unui sistem care ne vrea pe toti bolnavi, cinici si insensibili, toti mancatori supusi si naivi de hoituri. Suntem, DA sau NU, intr-o relatie pasnica cu celelalte fiinte vii de pe aceasta planeta? Sau suntem avizi vampiri ce le sugem sangele? Imi place sa ma folosesc de metafore mai mereu……

 

*NICI O SCOALA NU TE POATE EDUCA CUM O POATE FACE UN ABATOR*

 

Inainte sa-mi raspundeti, va rog doar sa va duceti sa vizitati macar un singur abator, un loc de moarte si de executie. Sa vedeti creaturi paralizate de frica si pline de adrenalina. Pui de animale terifiati de moarte, in fata ucigasilor lor inarmati cu cutite. Nu faceti insa greseala de a blama macelarii si calaii executanti. Ei doar isi indeplinesc aceasta oribila munca pentru a supravietui.

 

*ADEVARATUL CALAU ESTE CONSUMATORUL*

 

Adevaratii ucigasi (carnivori) sunt persoane linistite, civilizate si de nebanuit. Femeile care umplu frigiderul lor cu provizii de salam si bucati de carne cadaverica, transformand propriul frigider intr-o morga cu dovezile delictului. Stiu prea bine ca pentru multi dintre voi conferintele de acest tip sunt doar simple intalniri informative, de aceea nu voi pune carul inaintea boilor si nu voi distribui in mod fortat legitimatii sau carnete de revolutionari sau vegetarieni nimanui. Respect pe fiecare din voi, oricare iar fi profesia, ideologia, oricare ar fi mancarea sa cotidiana, chiar daca mai fac unele glume colorate si picante.

 

*SUNTEM FRUCTIVORI, VEGETARIENI SI CRUDISTI, ASA AM FOST PROIECTATI SI CREATI*

 

Tin sa mentionez ca fiinta umana este dotata cu corp, minte si suflet excesiv fructivore, si ca suntem cu totii legati printr-un indisolubil cordon ombilical cu creaturile din alte specii care ne insotesc in aceasta calatorie temporara si terestra care se numeste ”VIATA”. Aceasta este esenta problemei. Nu ma consider deloc mai bun ca voi. In cel mai bun caz sunt mult mai bine informat decat voi in ceea ce priveste acest subiect.

 

*ZECE ADEVARURI CONVINGATOARE SI NEGRESITE*

 

Avem de partea noastra 10 adevaruri convingatoare si inechivocabile care „rod” corpul si mintea oamenilor importanti, 10 dovezi autentice care aduc cosmaruri si somn agitat unei mari contraparti care, pe cat e de puternica in sectorul comercial, in mediile de informare si coercitive, pe atat este de slaba si dezechilibrata in valorile sale si in ideologia sa. O contraparte care e reprezentata de nume importante ca : Cremonini – (Grupul Cremonini este unul din magnatii din sectorul alimentar italian), Smithfield, McDonald’s, Pfizer, GlaxoSmithKline, Bayer, Rockefeller, Monsanto, Danone, Nestlè, Eridania , pana si Vaticanul. O contraparte care face absolut tot ce-i sta in putinta pentru a convinge lumea ca: nu numai ca este just, etic si indispensabil sa se mentina abatoarele existente dar ca este necesar sa fie triplicat cat mai repede numarul lor si dimensiunile, simultan cu cresterea productiei de medicamente, de interventii chirurgicale si transplanturi.

 

(1)- PRIMUL ADEVAR : SANGELE ESTE ALCALIN

 

Primul adevar este ca fiinta umana are sangele alcalin (la fel cum sunt si fructele, cu pH-ul intre 7,30 si 7,50) in timp ce felinele, crocodilii, sacalii, hienele, condorii, se situeaza sub punctul 7, la nivele evidente de aciditate. Acest subiect despre sange este fundamental si pentru ca este valabil pentru toti oamenii. Albi, negri, barbati, femei, copii, adulti, sanatosi sau bolnavi, cu Rh-pozitiv sau negativ, Scorpioni sau Berbeci, vegani sau nu, toti suntem cu sangele alcalin, tipic consumatorilor de fructe.

 

(2)- AL DOILEA ADEVAR : ABSENTA TOTALA A ENZIMEI URICAZA IN CORPUL UMAN

 

Al doilea adevar este ca omului ii lipseste in mod absolut enzima uricaza din organism si deci corpul sau nu este in masura sa dezintegreze si sa elimine imediat acidul uric (ce se formeaza in urma metabolizarii proteinelor de origine animala) asa cum se intampla la animalele carnivore. Sa ne amintim ca 1 kg de carne, alba, rosie sau de orice alta culoare, contine 28 de grame de acid uric, o enormitate, in timp ce pestii si crustaceele contin cam 30 de grame. Daca ne gandim ca un pahar cu apa, transparenta si usoara, pe care il ingeram, iese din corp doar partial si nu fara dificultate, putem doar sa ne imaginam daunele si dezastrele pe care acidul uric, o otrava complet straina si de neutilizat pentru corpul omenesc, le poate crea organismului nostru.

 

(3)- AL TREILEA ADEVAR: STOMACUL NOSTRU HIPOCLORHIDRIC ESTE FRUCTARIAN

 

Al treilea adevar este ca oamenii au stomacul fructarian, avand de 10 ori mai putin acid clorhidric decat animalele carnivore, astfel ca suntem in imposibilitatea de a demola membrana proteinelor pentru a le transforma in aminoacizi. Acest lucru inseamna ca fiecare fel de mancare cu carne implica umplerea tubului gastro-intestinal cu reziduuri proteice nedigerate care, in mediul cald al intestinului, intra imediat in putrefactie, cauzand tipicele miasme fetide de soarece mort in interiorul nostru, si care produc refluxurile gastroesofagiene si congestiile sanguine in diverse puncte in oragnism .

 

(4)- AL PATRULEA ADEVAR : INTESTINUL NOSTRU ESTE IN MOD DRAMATIC INADAPTABIL PROTEINELOR ANIMALE

 

Al patrulea adevar este ca oamenii au un intestin delicat, complex si susceptibil, de 10 ori mai lung decat cel al animalelor carnivore, cu o suprafata enorma ( 400-600 mp, echivalentul a doua campuri de tenis) Un intestin spongios, peristaltic si reactiv (80% din sistemul imunitar se gaseste in tractul intestinal, cu 150 „centrale” limfatice numite „placi Peyer”). Complet opus fata de intestinul unui animal carnivor, care este (notoriu) scurt, masiv, neted, acidificat si uricaziat.

 

(5)- AL CINCILEA ADEVAR : LAPTELE UMAN ECHIVALEAZA CA FORMULA SI CONTINUT CU SUCUL DE STRUGURI SI DE PORTOCALE SI NICIDECUM CU SANGELE

 

Al cincilea adevar este ca nou-nascutii umani au la dispozitie un lapte matern transparent, dulce, cu minima valoare proteica si lipidica, si care este practic identic cu formula chimica a laptelui de migdale, a sucului de struguri, de portocale, si asemanator cu toate celelalte sucuri dulci de fructe proaspete. Laptele de vaca, de oaie si de capra au de 2-3 ori mai multe lipide si proteine decat laptele uman. Laptele de caine este de 6 ori mai concentrat, cel de pisica de 7 ori, iar cel de soarece de 10 ori. Fiecare tip de lapte este un optim aliment pentru micutul din specia respectiva, asa cum a prevazut Mama Natura, si trebuie ingerat totdeauna numai in limitele temporale prevazute de aceasta din urma (urmeaza intarcarea) si nu consumul acestuia pe toata durata vietii. (vedeti articolul Nocivitatea Laptelui)

 

(6)- AL SASELEA ADEVAR : SISTEMUL IMUNITAR ESTE CRUDIST-VEGAN

 

Al saselea adevar este ca oamenii au un sistem umanitar fructarian si acest fapt este confirmat de faptul ca sistemul nostru imunitar reactioneaza la alimentele de origine animala. Atunci cand ingeram astfel de alimente se declanseaza (asa cum au demonstrat experimentele lui Paul Kouchakoff, prezentate la prima Conferinta Mondiala de Microbiologie de la Paris in 1930, reconfirmate de elevii sai care au primit premiul Nobel pentru medicina in 1948) o teribila, obositoare si debilitanta urgenta numita LEUCOCITOZA, cand numarul leucocitelor cresc de la valoarea normala de 6-7 mii de unitati per mmc, la 20 de mii (si chiar mai mult) per mmc., in urmatoarele 2 ore de la digerarare. In schimb, atunci cand se mananca fructe, legume si verdeturi crude nu se declanseaza nici un mecanism leucocitar, leucocitele raman la nivelul lor normal de 6-7 mii in faza digestiva si post digestiva (al asimilarii si eliminarii).

 

(7)- AL SAPTELEA ADEVAR : ECHILIBRUL VIBRATIONAL

 

Al saptelea adevar este ca oamenii sunt dotati cu un echilibru vibrational sensibilizat pe undele si culorile fructelor. Organismul uman, in deplina sanatate, emite unde electromagnetice egale sau mai mari de 6500 (Angstrom). Daca insa nivelul undelor va fi mai mic de 6500 A, organismul isi pierde echilibrul si se imbolnaveste, asa cum demonstreaza si experimentele apartinand inginerului francez André Simoneton. Fructele maturate in mod natural, bio sau nu ( dar mult mai bine daca nu sunt contaminate de pesticide) au un nivel al vibratiilor de la 8500 pana la maximul de 10 mii (Angstrom), aflandu-se astfel pe culorile de infrarosu, daruind corpului uman maximul de vitalitate.

 

AMIDONUL VEGETAL ATENUEAZA DAUNELE PRODUSE DE CALDURA

 

Verdeturile crude urmeaza dupa fructe, cu unde de 7500 A, in timp ce legumele pe baza de amidon, fierte la temperaturi scazute (cartofi, dovleac, tuberculi, seminte si cereale puse la muiat si fierte in scurt timp si la temperaturi scazute) reusesc sa se mentina pe culoarea rosie, echivalenta cu valoarea de 6500 A, fiind un nivel acceptabil.

 

ALIMENTELE „HOATE” SE RECUNOSC DUPA NIVELELE SCAZUTE PE SCARA BOVIS- SIMONETON

 

Proteinele animale, produsele concentrate si devitalizate, alimentele fierte, dulciurile si alimentele sarate, vitaminele si suplimentele, sucurile de fructe ambalate, gemuri, paste, paine, produse de patiserie, diversele bauturi inventate de industriile alimentare, toate acestea coboara in jos pe scara Bovis-Simoneton, situandu-se pe nuantele de gri a razelor X, adesea sub nivelul de 3000 A, cand orice aliment devine, nu un aducator de energie si vitalitate ci, un aliment-hot care pentru a putea fi digerat intr-o oarecare masura, sustrage organismului puterea calorica, puterea enzimatica, puterea metilica, puterea vitaminica si rezerve minerale. De amintit ca o temperatura peste 110 °C aplicata oricarui carbohidrat da nastere otravitoarei Acrilamida (substanta mutagenica si neurotoxica) .

 

(8)- AL OPTALEA ADEVAR : EPIDERMA FRUCTELOR ESTE ACOPERITA DE 5 MILIOANE DE PORI

 

Omul este dotat cu o epiderma fructariana ( neavand nici blana, nici pene) intesata cu milioane de pori transpiranti, epiderma jucand rolul unui al doilea plaman si al doilea rinichi, creata sa elimine acumularile de otravuri din corp pe care sistemul renal nu reuseste sa le elimine prin urina.

 

(9)- AL NOUALEA ADEVAR: GRUPUL FICAT-PANCREAS-RINICHI– ESTE FRUCTARIAN- CRUDIST

 

Fiinta umana este dotata cu un sistem pancreatic compact si tipic fructarian. Este dotata cu un ficat crudist care se mareste devenind hipertrofic cu fiecare fel de mancare ce contine grasimi si proteine. Glomerulii renali accepta doar mineralele organice care sunt dezmembrate in parti extrem de fine si se „revolta” la mineralele anorganice si cristaline ce nu sunt elaborate de plante prin intermediul functiei clorofiliene, asemenea si fata de mineralele organice ale plantelor cand sunt modificate in materie anorganica prin procesul de fierbere.

 

(10)- AL ZECELEA ADEVAR: STRUCTURA FIZICA SI EMOTIONALA ESTE IN ESENTA FRUCTARIANA

 

Fiecare detaliu fizic si emotional ne demonstreaza ca, corpul uman a fost creat pentru fructarianism, fiind dotat cu degetele mainii neunite, adaptate sa culeaga fructele, cu ochi frontali si nu laterali (tipici pentru animalele de prada, intotdeauna in alerta pentru a vana si ataca), cu mandibule mobile si nu fixe ( cu care sa poata desface graunae si seminte, nu sa sfasie tesuturile nervoase si osoase ale prazilor ghinioniste). Un corp cu un suflet si o sensibilitate de tip pacifist si spiritual, cu o puternica si tulburatoare aversiune fata de vederea sangelui si simtirea mirosului sau. Nici un copil uman (as spune si ca nici un adult) avand in fata un iepuras si un mar sau o banana, nu se va repezi sa muste din creatura imblanita, asa cum ar face in schimb, sub impulsul irezistibil al instinctului, cainele sau pisica….etc.

 

*INCONSISTENTA MOTIVATIILOR MEDICILOR SI A MACELARILOR*

 

Contra-partea medico-farmaceutica si industria de carmangerie au putine argumente, lasand la o parte multitudinea de trucuri, smecherii si multa ipocrizie, care sunt in mod regulat dezmintite si dezvaluite de cercetarea stiintifica independenta. Ei aduc ca argumente inselatoarele si falsele lor piramide alimentare, tabelele lor medicale care hipnotizeaza doar prostii si lingusitorii, oamenii inapoiati, slabi si infricosati. Sunt arme mucegaite ce nu mai conving pe nimeni, cu exceptia unui mic segment al populatiei, credula si naiva.

 

*PROTEINELE NOBILE SI VITAMINA B 12*

 

“Proteine nobile” (demonetizate de stiinta de mai multi ani), exaltarea vit. B12 in defavoarea vitaminei C si a vitaminei B9 ( din sangele rezultat din sacrificari) in defavoarea verzei, morcovului, Omega 3- din peste (predispus la putrefactie si aciditate) in defavoarea lui Omega 3 – din migdale- pinoli (seminte de pin) – nuci etc. Acestea sunt unele din armele folosite de partea adversa. Medicina de astazi se bazeaza pe vivisectie, bisturiu, mamografii, endoscopii, colonoscopii, pe demonizarea virusilor inofensivi si bacteriilor indispensabile, pe insultele si inselatoriile SIDA si a virusului papiloma, pe operatii, pe chemioterapie, pe transplante de organe, pe infamele iluzii ale clonarii si ale celulelor staminale.

 

*ARMELE NOASTRE ETICE SI IDEOLOGICE SUNT CU TOTUL DE O ALTA NATURA*

 

Avem de partea noastra legi stiintifice si principii naturale dovedite. Argumentele noastre sunt de granit si imortale si nu se tem de o confruntare. Suntem in armonie cu cele mai sclipitoare inteligente din istoria trecuta si prezenta : Pitagora, Hipocrate, Galeno, Leonardo Da Vinci, Paracelso, Voltaire, Antoine Béchamp, Max Von Pettenkofer, Louis Kuhne, d Florence Nightingale, Arnold Ehret, Albert Schweitzer si Herbert Shelton. Calea noastra nu este una incerta, sinuoasa si intortocheata, inselatoare si balbaita, ci o cale luminoasa si sigura, cu indicatii precise si nu confuze, lipsita de orice risc, contradictii si efecte colaterale. Drumul nostru este un traseu net care aduce cu adevarat sanatatea corpului, mintii si spiritului.

 

**SI IGIENA NATURALA ARE TABELELE SALE**

 

Tabele Igienistice? Exista si inca cum. Limba rosie, respiratia placuta, pofta de mancare, digestie rapida, evacuari regulate si consistente, absenta balonarilor, a colitelor, urina deschisa la culoare, iris curat, ritm cardiac 70, mainile si picioarele calde, respiratie profunda, o buna postura mentala-ideologica-spirituala, tensiunea normala, pielea sanatoasa, somn linistit, armonie cu sine insusi si cu lumea intreaga- toate acestea sunt: „Hartia de turnesol” a Igienismului Natural.

 

*ARTA SI RELIGIA LIPSITE DE SENS SI SEMNIFICATIE*

 

La ce serveste ingeniozitatea umana daca o folosim mai ales pentru a ne ascuti cutitele si pentru a ne lustrui pustile? La ce foloseste toata arta daca manjim cu sangele animalelor sacrificate tablourile si sculpturile, operele literare si poeziile ? La ce folosesc rugaciunile si credinta umana daca incarcam constiinta noastra cu suferinta surda si sufocata a milioane de creaturi terorizate, care implora mila fara sa o gaseasca niciodata, din zorii zilei si pana la asfintitul fiecarei zile din calendar.

 

*INTELEPCIUNEA SI SENINATATEA TIMPURILOR DE MULT TRECUTE*

 

Daca timpul prezent si trecutul apropiat nu ne sunt de ajutor si de bun exemplu, daca viitorul ne apare in culori sumbre si dementiale (datorita celor care se afla la carma tarii, incompetentii care fac din titlurile si avantajele lor legale obiect de dominatie si aroganta) atunci suntem constransi sa cautam solutii in trecutul nostru indepartat. Traim in timpuri cu profunde transformari si drastice redimensionari. Am intrat in era saturatiei si a descresterii industriale.

Suntem fortati sa ne intoarcem la simplitatea si intelepciunea trecutului antic. Acolo gasim inspiratiile si solutiile juste pe care sa le punem in practica.

 

Intotdeauna am spus si voi continua sa spun mereu: daca ai ajuns la 30 de ani si ai inca nevoie de preot, de medic si de sexolog, poti sa consideri ca esti terminat”

 

*MAESTRUL LUMII*

 

Astri luminosi sunt multi dar numai unul este cel ce apare ca un gigant ce ilumineaza cel mai tare : Pitagora , Maestrul si Inteleptul Umanitatii prin definitie.

 

Omul este o fiinta ganditoare. A gandi inseamna a cantari, a fantastica, a reflecta. Filozofia inseamna, literar, „dragoste de cunoastere”. Filozoful este receptiv, curios, dispus sa observe si sa traga invatamintele din fapte. Este cel ce percepe, receptioneaza, absoarbe si filtreaza ca un burete. Filozoful este cel ce stie ca, Cuvantul „filozof” a fost inventat chiar de Pitagora.

 

Pitagora se afla in Peloponezia pentru a asista la un eveniment sportiv si un anume Leontio, impresionat de modul sau de exprimare, il intreba ce profesie are. „Sunt un filozof” ii raspunse maestrul. ”Aceasta viata poate fi comparata cu jocurile olimpice. Unul cauta gloria sportiva si medaliile. Unul urmareste sa vanda ceva. Unul, dupa ce a plecat din cer si a ajuns pe pamant, vine nu pentru aplauze, nu pentru vanitatea gloriei si pentru suprematia asupra celui de pe locul secund, si nici macar pentru un castig speculativ, ci doar pentru a se bucura de acest minunat spectacol. Vine doar pentru a vedea si a cunoaste ceea ce se intampla . Nu exista nimic mai nobil pe lume decat sa fii spectator dezinteresat, fara nici un profit personal.”

 

DIETA LUI PITAGORA

 

Biografii lui Pitagora, intre care Lamblicco si Diogene, descriu dieta personala a maestrului. Dimineata fructe proaspete, paine si miere, la pranz vegetale crude si mei (sau alte cereale, dar meiul era considerat superior) fructe de sezon si fructe uscate puse pe masa la indemnana pe toata durata zilei, la cina, radacinoase si vegetale fierte. Nici un aliment proteic de origine animala, care produce doar mizerie intestinala. Deja de la 16 ani, tanar ganditor cu un temperament linistit si senin, a definit carnea ca fiind alimentul cel mai scarbos, mizerabil si grosolan, in timp ce fructele le considera alimente optime ce ne mentin curati pe dinauntru si pe dinafara.

 

Alimentatia pe baza de carne impiedica dezvoltarea armonioasa a copiilor si diminueaza facultatile intelectuale si spirituale ale adultilor. Carnea „decapiteaza” curiozitatea stiintifica, umbreste ratiunea, leneveste mintea, produce vibratii joase care interfereaza cu natura emotionala umana, care este calda si generoasa, nu rece si cinica.

 

**CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI**

 

Vorbeam deci despre o Roma plina de filozofie aplicata in viata cotidiana. Grecii o gandeau, iar romanii o filtrau, o interpretau si o experimentau in mod concret. Aceea era o cu totul alta lume, superioara si din alte dimensiuni. Lume care, cand intra intr-un templu nu vedea scris la intrare „Beti Coca Cola” sau alte reclame, ci doar trei cuvinte fundamentale : „ Cunoaste-te pe tine insuti”

 

Dar haideti sa ne reintoarcem in zilele noastre si continui..

 

Si religia?

 

***IN APARAREA MAMEI NATURA VORBESTE HRISTOS***

 

„Lumina ochilor vostri si auzul urechilor voastre s-au nascut din culorile si sunetele Mamei Natura. Ea va imbratiseaza asa cum marea imbratiseaza pestii. Voi sunteti fiii Mamei Natura si sunteti una cu ea. Ea este in voi si voi sunteti in ea. Din ea v-ati nascut si in ea va veti intoarce din nou”.

 

**LEGILE NU LE GASITI LA INGERI CI IN JURUL VOSTRU SI IN VOI**

 

„Nu cautati reguli in a voastre asa zise „Scrieri Sfinte”, deoarece legea este viata ce pulseaza, in timp ce scrierile sunt moarte. Legea o gasiti in iarba, in copaci, in rauri, la pasarile ce zboara pe cer, la pestii ce inoata in mare, dar mai ales in voi insiva. Aici este depozitat adevarul. Izolati-va, postiti si reflectati folosindu-va de ingerul aerului, al soarelui, al apei si al pamantului. Onorati Tatal Creator si Terra Mama. Respectati comandamentele lor, daca doriti sa aveti zile lungi si senine.”

 

****SA NU UCIDETI SI NICI SA PUNETI PE ALTII SA UCIDA PENTRU VOI****

 

„Voi sa nu ucideti, nici sa ajutati sau determinati pe altii sa ucida, pentru ca viata este data tuturor de catre Dumnezeu si ceea ce a dat Dumnezeu omul nu poate lua. Cine ucide, se ucide pe sine. Fiecare picatura de sange va fi o picatura de venin. Respiratia va deveni duhoare. Fiecare celula va putrezi. Oasele vor fi precum creta. Ochii vor deveni ca solzii iar urechile vor fi de ceara. Moartea fiecarui animal va deveni moartea ta. Eu va voi cere cont de fiecare creatura ucisa.”

 

***DOUA PORUNCI FUNDAMENTALE****

 

„V-am dat fiecare planta ce produce seminte si fiecare copac ce produce fructe”. Aceasta va fi hrana voastra. Iubiti-L pe Dumnezeu din toata inima, cu toata forta si cu tot sufletul. Aceasta este prima porunca dintre toate poruncile. A doua porunca este la fel ca prima : Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti. Nu este nevoie de alte porunci . Nu ucideti nici oameni, nici aproapele si fiti atenti la ceea ce duceti la gura. Alimentele vii va vor da viata, dar cele moarte va vor ucide.”

 

*ACUMULAREA TOXICA SI INSUFICIENTELE HEPATO-RENALE*

 

Acumularea de substante toxice se produce in organismul nostru in cele mai mari centrale depurative care sunt ficatul si rinichii, cauzand oboseala si insuficienta hepato-renala. Tesutul conjunctiv care include sangele, limfa si substantele intercelulare cu care sunt imbibate celulele, se transforma intr-o varsatoare si o cloaca.

 

*SCADEREA SISTEMULUI IMUNITAR SI A LIMITELOR DE TOLERANTA*

 

Substantele toxice ce nu reusesc sa fie eliminate sau neutralizate, pun in pericol sistemul limfatic si cel imunitar. Asistam, in lumea intreaga, la o alarmanta scadere a apararii imunitare si a unei rapide cresteri a reactivitatii alterate, adica a alergiilor si a asa ziselor boli auto-imune. Pragurile de toleranta la otravuri se reduc la zero, astfel ca orice noua otrava devine picatura care face sa reverse paharul.

 

*BOLILE DEFINITE IMPROPRIU AUTOIMUNE*

 

Marele nostru capital intern, care este sistemul imunitar, este acuzat ca a devenit al nostru „calcai al lui Achille” si ca s-a transformat in inamicul nostru, atacand articulatiile pentru a provoca artrita reumatoida, atacand intestinele pentru a provoca celiachia, retocolite, boala lui Crohn, atacand teaca de mielina ce inconjoara si protejeaza fibrele nervoase pentru a provoca scleroza multipla, atacand sistemul conjunctiv pentru a provoca lupusul. Dar toate acestea sunt doar obisnuitele gaselnite gandite de medicina oficiala care continua sa confunde consecintele cu cauzele, simptomele cu factorii care le cauzeaza, doar pentru faptul ca la analize apar anticorpii si celulele T, care semnaleaza prezenta unei boli dar nu in mod necesar si obligatoriu este responasabilitatea imunitatii, avand in vedere ca legile naturale nu se abat niciodata de la parcursul lor logic.

 

*NECESITATEA DE A REINNOI REZERVA DE APA DIN CORP*

 

O continua renovare a apei din organism este esentiala pentru sanatate. Nici un organ din corp nu este ignorat sau neglijat de sistemul nostru renal, care filtreaza de 300 de ori pe zi sangele nostru ( 1500-1800 litri in 24 h ). Actiunea depurativa a rinichilor este obstacolata, agravata si impiedicata mai ales de carnea alba, rosie si/sau peste. Excretia de produse azotate, de amoniac, de creatina, uree, acid uric, se realizeaza doar pe cale renala si epidermica. O stiu foarte bine medicii urologi, o confirma si testele privind functionarea rinichilor (creatinina si ureea), cele privind echilibrul hidro-salin (pompa sodiu-potasiu) si cele privind echilibrul hormonal.

 

Toate medicamentele au efecte toxice asupra rinichilor. Asa incat nu-i de mirare ca o persoana din 10 sufera de insuficienta renala, si ca 3 din 4 nu banuiesc macar ca rinichii nu le functioneaza bine, astfel ca boala se instaleaza in maniera silentioasa si iremediabila ducand la dializa. Chiar si acidul uric are un prag maxim, echivalent cu 300mg/zi. Dar 100 gr. de carne de vitel are deja 1100 mg !

 

RINICHII, FICATUL, PANCREASUL SI INTESTINUL BENEFICIAZA DE PE URMA UNEI DIETE VEGANE

 

Fructele si vegetalele crude fac miracole si duc la o adevarata regenerare a rinichilor. Chiar si in cazul cirozei hepatice se obtin rezultate semnificative. Ca sa nu mai vorbim de diabet (in USA sunt 26 milioane de diabetici cu 71 000 decese /anual) caz in care vegan-crudismul (chiar si cu consumarea fructelor, introdusa treptat) duce la rezultate exceptionale. Asemenea si in cazul avitaminozei D, unde varza si germenii de grau au intaietate. Idem in cazul halitozei (care este cauzata de putrefactiile existente in aparatul gastro-intestinal). Carnea este, mai degraba decat un aliment, o bomba toxica cu implozie intarziata si tacuta care produce tot felul de neajunsuri si boli, grabind imbatranirea organismului.

 

*ALIMENTATIA VEGANA REPREZINTA O PANACEE ATAT PENTRU CORP CAT SI PENTRU SPIRIT*

 

O alimentatie vegan-crudista duce la cresterea vitalitatii glandelor, organelor si muschilor, amelioreaza echilibrul sistemului neuro-vegetativ, dubleaza eficienta pompei cardiace si a arterelor, a venelor si capilarelor, dinamizeaza sistemul limfatic, optimizeaza echilibrul endocrin. Bolnavii de stomac, colon, ficat si rinichi vor simti din plin binefacerile alimentelor crude. Intreg organismul uman este potentiat, lubrificat si tonificat. Vitalitatea alimentelor crude este masurabila azi cu instrumente de laborator capabile sa capteze undele vibrationale si culorile.

 

Abundenta vitaminei C – naturala si antioxidanta (fructe, verdeturi si cruditati in general) a vitaminei E ( in germenii cerealelor, in frunzele verzi), si a vitaminei A (morcovi, papadie, coacaze sau merisoare) impiedica fixarea radicalilor liberi produsi de prea multele substante radioactive aflate astazi in circulatie. Prezenta de substante chelante in unele alimente vii (acidul fitic din cerealele integrale, acidul alginic din alge, etc.) ajuta la eliminarea metalelor grele acumulate in diverse parti ale corpului, fara sa se mai apeleze la periculoasele ultrasunete, la chelanti chimici si la problematicile spalari a ficatului sau colonului.

 

In acest moment va pun intrebarea daca planeta Terra este locuita de deficienti sau lumea se distreaza facandu-si rau si autodistrugandu-se, ametindu-se intr-o betie de sadism impotriva animalelor, in dispretul Creatorului si Mamei Natura, dincolo de masochismul ce-l practica pe ea insasi. A treia ipoteza este: Nescuzabila ignoranta, incultura si dezinformarea sistematica.

 

********ADEVARATA BOALA A UMANITATII ESTE UNA SINGURA SI SE NUMESTE********* ””IGNORANTA””’

 

Cresterea consumului de carne a fost de 500% din 1951 pana in 1981. Treizeci de ani ucigatori ce au servit la distrugerea sanatatii, transformand Italia in popor de tineri obezi, aproape la fel ca in USA. Nu detin datele statistice pentru urmatorii treizeci si cinci de ani (1981-2016), dar sigur nu suntem departe de cresterea cu 100%, sub influenta macelarilor americani, a FDA-ului, a INSELATOARELOR DIETE „low-carb” (continut scazut de carbohidrati si cresterea proteinelor), a inertiei vegetarienilor si a falsilor vegani timorati si imbuibati cu vitamina B12. Si odata cu carnea a crescut si consumul de zaharuri, de aspartam, de sare si de suplimente. Orice altceva, mai putin alimentele vitale si naturale. Aceasta este boala mondiala, nu virusii, nu alergiile, nu bolile autoimune, ci un gigant cancer de tip speculativ, iatrogen (daune produse de terapia medicala) si nutritional.

 

Lobby –ul grasimii animale nu isi ia niciodata vacanta, ba chiar este hiperactiv. National Dairy Council (NDC) este unul din cei mai mari furnizori de spot-uri si deci implicit de bani injectati in canalele americane de TV, cu sloganuri de tipul : „ Tuturor le este necesar laptele, alimentul perfect al naturii”. Cheltuie cu publicitatea dublu fata de Coca Cola, asta asa ca sa intelegeti. Acelasi lucru se intampla si in Italia cu Grana Padano (un sortiment de branza), cu iaurtul si mozzarella. NDC-ul a stabilit ca nivel minim 1400 mg calciu pe zi, cand triburile africane (ex, Bantù) asuma 350mg/zi in dieta lor preponderent vegana, si se bucura de oase tari si zero osteoporoza.

 

**FARA FOSFOR ORGANIC NU SE ASIMILEAZA CALCIU**

 

NDC-ul nu spune ca asimilarea calciului depinde de fosforul organic si ca alimentele ce au carenta cea mai mare de fosfor sunt tocmai laptele, puiul, friptura de vitel, salamurile, pestele, in timp ce fructele si vegetalele crude abunda in astfel de minerale (salata are de 73 de ori mai mult fosfor decat ficatul si de 23 de ori mai mult decat orice friptura). Evident apoi ca, Cola si alte bauturi cu inalt continut de fosfor determina ulterior pierderea calciului din oase.

 

**VITAMINELE SI VITALITATEA SUNT ABSENTE DIN FIECARE BUCATA DE CADAVRU**

 

„Carnea bovina, datorita fierului ce-l contine, este esentiala pentru copii” (esentiala pentru distrugerea sanatatii copiilor, se intelege).
„Carnea are valoare biologica, fiind bogata in aminoacizi si vitamine care o fac indispensabila” .
Tineti minte… ca….. NIMIC DIN CE ESTE MORT POATE FI BIOLOGIC SI NIMIC DIN CE ESTE CADAVRU POATE FI VITAMINIC.

 

***IRESPONSABILELE DEZINFORMARI ALE EMISIUNILOR CULINARE***

 

Televiziunile, cu emisiunile lor culinare, aduc in mod cotidian o contributie iresponsabila la dezinformarea culinara si alimentara, invatand ca la orice masa este obligatoriu si de baza prezenta proteinelor animale, in timp ce fructele si vegetalele pot fi cel mult uzate ca decor floral. Totul in perfecta concordanta cu halucinanta conviventa dintre dieta zonala si cea mediteraneana, unde accentul cade pe grasimi si proteina animala, in defavoarea fructelor si vegetalelor. „Nimeni sa nu se hazardeze sa manance vreodata un ciorchine de strugure daca, intre o bobita si alta, nu introduce si o felie de hamburgher” Dupa cum recita triumful schizofreniei alimentare.

 

In rest ce sa mai spun? Suntem inconjurati de o atmosfera halucinanta. O inselatorie continua, un complot, o ingradire, o conspiratie imorala, mizerabila si obscena in favoarea macelaririi animalelor.
Inchei aici cu o fraza care sa va puna in functiune motoarele naturii………

 

O MIE DE MOTIVE PENTRU A FI DE TENDINTA VEGAN-CRUDISTI SI NICI MACAR UNUL PENTRU A NU FI…..

 

Articol publicat cu acordul Dr.Psihiatru-Neurolog Criminolog, Gabriel Filip

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE