"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Consumand circa 42.000 de mese in cursul vietii, nu este normal sa ne gandim ca acestea au anumite influente asupra organismului uman? 

„Muculess Diet Healing System” (Sistemul de insanatosire prin dieta fara mucus).

Stilul de viata de a manca sanatos, in mod natural, sta la baza formarii sangelui de calitate, care la randul sau reprezinta fluviul vital ce alimenteaza cele 100.000 miliarde de celule ale corpului nostru. Ca sa nu mai vorbim apoi de ceea ce se intampla la nivelul captarii spirituale.*DELICTUL SI OCULTAREA CADAVRELOR*

fiecare masa este importanta pentru sangele nostru

Daca americanul obisnuit, in decursul vietii sale, ingroapa 21.000 de animale in intestinele sale, nu trebuie sa ne miram apoi daca aflam ca USA este tara cu cea mai mare rata al bolnavilor de DIABET, CARDIOPATIE si CANCER din lume. Fara sa mai socotim ca 21.000 de animale sacrificate inseamna un delict brutal si ocultare de cadavre, care ar implica un caz penal, precum si o incarcatura pe care nu as ezita s-o definesc cutremuratoare.

PUBLICITATE

*AI VENIT POATE SA MA ARESTEZI *?

Cu cateva zile in urma, la sfarsitul unei conferinte pe care am avut-o la Ierusalim, a urcat pe scena un domn in uniforma.

„ – Buna ziua, domnule Doctor!

– „Buna ziua…zic. Ati venit sa ma arestati? (El surase). Nu. Din contra. Am venit tocmai din Beer Sheva special pentru a va multumi din inima in numele meu si al familiei mele pentru beneficiile pe care le-am avut urmand sfaturile dvs. Am tinut mult sa vin la aceasta conferinta sa va imbratisez. L-am Imbratisat. Apoi plecase dar tot cu capul uitandu-se dupa mine. Am Stiut..!!! Ceva uman s-a deschis in sufletele lor. ”


*SA APERI SANATATEA INSEAMNA IN MOD INEVITABIL SA FII SUBVERSIV*

Sa indraznesti de-a lansa un apel in favoarea animalelor in lanturi, in favoarea prietenilor condamnati pe viata in asteptarea unei executii barbare si a unei vieti de martir, inseamna sa te pui de-a curmezisul in fata unui regim oprimant si iresponsabil care face ca lumea sa cada tot mai jos pe scara valorilor etice, culturale, morale si ale sanatatii.

*PRIETENII ANIMALELOR SAU BAUTORII SANGELUI LOR*?

Aceasta reuniune, chiar daca are loc intr-un perfect cadru legal si institutional este asemanatoare (ca si altele de acest fel) cu o intrunire a unei societati secrete

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Citește restu articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!