"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

Desi mai putin populara ca surata ei varza alba, varza rosie nu este cu nimic mai prejos.

PUBLICITATE

Diferentele nu sunt numai de coloristica ci si de compozitie iar in cazul acesta varza alba iese in pierdere.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Varza rosie are mult mai multe vitamine ca surata sa alba si, in plus, pigmentii care dau culoarea purpuriu-violet au efecte recunoscute asupra sistemului imunitar fiind foarte puternici antioxidanti cu efect antitumoral.

In varza rosie gasim : calorii- 31, indicele glicemic 15, Vitamina C -57,oo mg, Vitamina A-1116,00 UI, Vitamina K 38,00 mcg, Vitamina B9(acid folic), minerale -Potasiu-243 mg, Calciu-45,00 mg, Magneziu -16,00 mg, Acizi grasi Omega 3-45,00 mg si Acizi grasi Omega 6-34mg. si multe altele.

PUBLICITATE

Antioxidantii(antacienii) sunt substantele care dau culoare acestei legume minunate avand capacitatea de a imbunatati permeabilitatea vaselor de sange si protejarea corpului uman de efectele negative ale radiatiilor.

PUBLICITATE

Varza rosie este foarte indicata in afectiunile cardiovasculare, in probleme oculare, in leucemie, pentru intarirea sistemului imunitar, in obezitate (salatele de varza si supele de varza ,indiferent ca este varza alba sau rosie.), in afectiunile stomacului, ulcer in special, in Alzheimer (previne si combate degenerarea celulelor sistemului nervos central).

In variate tipuri de cancer consumul unui litru de suc de varza rosie pe zi poate duce chiar si la remisia totala a cancerului. Ar fi preferabil ca sursa de procurare a verzei sa fie sigura.

PUBLICITATE

Chiar daca sunteti sanatosi, dati atentie acestei verze, dar trebuie sa aveti in vedere ca tratamentul cu sucuri de varza nu poate da roade daca veti continua sa consumati daca nu renuntati la aditivii alimentari ,la sucurile carbogazoase ,zahar si alte porcarii….

PUBLICITATE

Despre autor:

Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat
Echipei Secretele.com pentru a veni in
sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elene-Lacramioara o puteti
gasi si pe facebook!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]