"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

—– Sa se casatoreasca cu femeia de care s-a indragostit nebuneste! —–

La inceputul anului, Rowden si Leizel au luat decizia de a se casatori, fixand data evenimentului pentru 8 iulie, adica exact in ziua in care Rowden avea sa implineasca varsta de 30 de ani. Atunci cand au luat aceasta hotarare, cei doi aveau deja o fetita in varsta de 2 ani, impreuna cu care viitorii soti formau o familie frumoasa, fericita si implinita.

ultima dorinta inainte sa moara

Apoi, insa, lucrurile au luat dintr-odata o turnura sumbra, Rowden fiind diagnosticat pe neasteptate cu cancer hepatic in stadiul IV la finele lunii mai a anului 2014. Dar aflarea vestii ingrozitoare nu l-a impiedicat pe barbat sa-si urmeze inima si sa isi ia de sotie partenera de viata alaturi de care a petrecut cele mai frumoase clipe din viata sa!

Cununia a fost urgentata, dar si asa, atunci cand a sosit momentul schimbului de verighete, din pacate Rowden se afla deja in stare critica, fiind imobilizat la pat si viata sa depinzand de aparate. Si totusi, visul i s-a indeplinit!

Dupa 48 de ore de pregatiri, familia, prietenii si echipa de medici au aranjat ca ceremonia de casatorie sa aiba loc chiar in incinta spitalului pe care Rowden se afla in imposibilitatea de a-l mai parasi. Este o poveste cutremuratoare, dar gestul barbatului, al cunoscutilor sai si al echipei de medici este pur si simplu admirabil!

Pe data de 11 iunie 2014, la mai putin de 10 ore de la schimbul de juraminte, Rowden Go Pangcoga si-a dat ultima suflare.

PUBLICITATE

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe cel care s-a agatat de viata in numele iubirii pana in ultima clipa!Despre autor:

Razvan s-a alaturat
echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook!

Sursa foto: youtube

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE