"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Mihaela Iliescu

In aceasta perioasa pietele sunt pline de legume si fructe, iar ardeiul gras se gaseste din abundenta.

PUBLICITATE

Pe langa mirosul imbietor si gustul inegalabil pe care acesta il da salatelor si mancarurilor, beneficiile pentru sanatate sunt nenumarate.

PUBLICITATE

sucul din ardei verde are beneficii multiple

PUBLICITATE

Sucul de ardei gras verde contine din abundenta siliciu, care este foarte necesar unghiilor si parului!

PUBLICITATE

Canalele lacrimale si glandele sebacee au, de asemenea, mult de castigat de pe urma consumarii acestui suc.

PUBLICITATE

Cantitatea zilnica recomandata este de minim 500 ml.

In combinatie cu sucul de morcovi, in proportii egale, este un adjuvant important in vindecarea petelor de pe piele, mai ales daca in paralel se face o colonohidroterapie, urmata de clisme regulate, pentru indepartarea reziduurilor acumulate.

PUBLICITATE

Persoanele care sunt deranjate de gazele acumulate pe traseul intestinal, precum si cele care sufera de colici sau de flatulenta, pot consuma zilnic minim 500 ml din aceasta combinatie de suc de ardei gras verde si morcovi. In plus, se mai pot consuma zilnic 500 ml de suc de morcovi si spanac.

PUBLICITATE

Toate aceste efecte benefice sunt, insa, urmare a consumului pe termen lung. Rezultate foarte bune se obtin daca se consuma aceasta cantitate zilnic, pe toata perioada verii, in ritm de un pahar de suc proaspat preparat (100-150 ml) la una, doua, trei ore.

Pulpa ramasa de la ardei sau morcovi poate fi adaugata in salate, in ciorbe sau mancaruri de legume.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]