"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty + nine =

seventeen + one =

Un articol de Ileana Mladinoiu

loading...

Vara, chiar daca plecati in concediu la munte, mare, la bunici la tara, continuati sa fiti prezenti pe retelele de socializare, postand tot soiul de fotografii pentru a arata ce ati mancat la pranz, pe unde v-ati plimbat etc.

Cand treceti granitele tarii, desi unii nu vor sa recunosca, se intampla sa ramaneti ore in sir inchisi in camera de hotel, incercand sa va conectati la internetul capricios, ca sa trimiteti lumii/prietenilor ultimele fotografii in cautare de ceva like-uri.

Pentru cei ramasi inca in fata biroului de la serviciu, am spune poate putin invidiosi in fata etalarii fericirii colegilor voiajori, un tanar s-a gandit sa realizeze un Top 5 al persoanelor devenite enervante cu atatea postari.

Iata cum arata acest top!

aceste persoane sunt greu de suportat vara

1.Cea care posteaza o fotografie in care isi arata doar picioarele pe plaja

Intinsa pe nisipul fin, cu creierul incins la soare, respectiva fiinta vrea sa provoace, crede ea, furia intregii lumi. Atunci prinde in imagine doar singura parte a corpului cu care doreste sa se faleasca pe Facebook, Twitter, Instagram, blog s.a.m.d.

2.Cel care face o poveste Snapchat din fiecare zi

Unei comunitati de 32 de fani el prefera sa-i trimita imagini, uneori ridicole din locul in care se afla, folosind aplicatia Snapchat, decat sa profite cu adevarat de peisajele superbe din acel colt.

3.Cea care publica o fotografie folosind “un million” de hashtaguri

#vacanta #creta #vara #soare #2016 #munte #vegetatie #cer#nori #copac #piatra #temperaturaplacutacuniveldeumiditate17%…

4.Cel care tocmai a descoperit un stick selfie

Brusc, accesoriul achizitionat devine cel mai bun prieten al lui. Nu-l paraseste niciodata, iese la plimbare cu el, mananca, face dus, sa ne arate cum i-a intrat samponul in ochi, doarme cu acest obiect.

5.Cea care posteaza in fiecare zi o fotografie cu ea imbracata in tricouri diferite

Ar vrea sa arate ca este detinatoarea unei impresionante colectii de haine ce o pun in valoare, indiferent unde se afla. Daca norocul i-a suras sa plece in Dubai, sigur urmareste sa produca invidie!!!

Ca bonus: cel care posteaza fotografii cu absolut orice

Omul acesta si-a pierdut respectul fata de semenii lui. Il fotografiaza pe unul care doarme pe plaja, pe altul prajit de soare, cu burta atarnata, sorbind cu nesat din bere..

Trece apoi la zugraveala din camera de hotel, la chiuveta, toaleta, nu-i scapa nimic. Fotografiaza tot si ne trimite tot.

Voi, cei care nu ati plecat nicaieri deocamdata, consolati-va la gandul ca va puteti lua revansa. Aveti grija de hashtaguri, de selfie si de ce mai vreti voi!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.