"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

 

Rasul si buna dispozitie au facut mai tot timpul casa buna cu sanatatea fizica si psihica. Un vechi proverb spune “O zi in care nu ai ras ,este o zi pierduta .”

 

exista o terapie prin ras

 

 

Efectele benefice ale rasului au fost studiate in timp, fapt ce a dus la urmatoarele concluzii: starile depresive, nevrozele, artrita, reumatismul, dureri de cap si altele pot avea rezolvare in terapia cu ras. Este, ca sa zic asa, cea mai simpla si mai la indemana terapie.

 

Citirea unor bancuri, vizionarea de spectacole de comedie si varietati, circ si impreuna cu schimbarea modului de percepera a incercarilor vietii, nu numai ca ne prelungeste viata, dar ne schimba total perspectiva si ne amplifica dorinta de a trai si de a ne bucura de viata, cu bune si cu rele .

PUBLICITATE

 

Rasul si veselia, au ajuatat din totdeauna la vindecarea multor boli, in special in cele de factura psihica, dar sa nu uitati ,optimismul este cea mai buna arma impotriva multor boli grave.

 

Primul dintre efectele benefice ale rasului este alungarea stresului, care este cel mai mare dusman al sanatatii, a disperarii si a multor stari depresive care duc la atacuri de panica, scaderea a moralului, spaima etc.

 

Pentru a beneficia la maxim de terapia prin ras ar fi bine sa va faceti un program. Sa va obisnuiti a va aloca zilnic cateva minute de ras sanatos si cu pofta ca sa va mentineti sanatatea. Chiar daca nu o sa puteti sa va faceti un program strict, cel putin ,NU UITATI sa radeti si efectele nu vor intarzia sa apara .

 

Despre autor:

Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elene-Lacramioara o puteti
gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE