"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Mihaela Iliescu

Daca ai plombe cu amalgam este bine sa le scoti imediat. Aceste plombe contin peste 50% mercur, care este preluat de creier in mod lent.

PUBLICITATE

Mercurul se aseaza in organism in locurile in care in mod normal ar trebui sa se gaseasca seleniu, cupru si zinc, care sunt minerale bune.

PUBLICITATE

amalgamul dentar este foarte periculos

PUBLICITATE

Daca organismul este saturat de minerale precum magneziu, calciu, germaniu, seleniu, cupru, zinc, va aparea o „concurenta”. Cu alte cuvinte, se poate obtine evitarea asezarii mercurului prin ocuparea acestor locuri cu minerale bune.

PUBLICITATE

Mercurul din amalagamul dentar se evapora in sapte ani in procent de 50%. Din cel care ramane, 80% se depune permanent in sistemul nervos.

PUBLICITATE

Doar doua plombe sunt suficiente pentru a omori un om, daca s-ar elimna instantaneu cantitatea de mercur continuta. Supravietuim datorita faptului ca organsimul “imprastie” otrava lent si suprasolicita organele responsabile cu eliminarea toxinelor.

De ce este mercurul periculos?

PUBLICITATE

Sistemul nervos conduce mercurul catre sistemul limbic, acolo unde se afla sediul emotiilor noastre.. Astfel apar dereglarile emotionale.

PUBLICITATE

Ingerarea particulelor de mercur de la amalgamul dentar, din aer sau din alimente este foarte periculoasa, pentru ca 5-7 % va fi preluata de sistemul sanguin. Bacteriile anaerobe din intestin formeaza metil-mercurul, care este de 50 de ori mai otravitor decat mercurul din plombe.

Mercurul este periculos si pentru ca deterioreaza bariera sange-creier. Bariera care protejeaza creierul, odata rupta, permite patrunderea altor otravuri din sange, care imbolnavesc sistemul nervos.

PUBLICITATE

Cum se elimina mercurul din organism?

PUBLICITATE

Prima conditie este mineralizarea organismului. In cazul unui deficit de minerale, organismul nu poate decat foarte greu sa elimine metalele grele, precum mercurul.

O alta conditie este ca organele responsabile cu eliminarea sa fie intr-o stare buna, astfel trebuie stimulata capacitatea rinichilor si a ficatului.

PUBLICITATE

Mercurul trebuie mai intai “mobilizat” din tesuturile nervoase in sange pentru a fi eliminat, apoi trebuie “legat” pentru a impiedica o migratie catre alte tesuturi.

PUBLICITATE

Coriandrul este planta care mobilizeaza mercurul, scotandu-l din tesuturile nervoase.

Este singura planta cunoscuta ca fiind utila in detoxifierea creierului si a tesuturilor nervoase.
Coriandrul elimina si celelalte metale grele si toxine, dar acest lucru este imposibil fara eliminarea mai intai a mercurului.
Se poate consuma preventiv ca si condiment natural, dar in situatii se intoxicare cu mercur recomanda sub forma de tinctura – cate

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]