"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Cu o zi inainte de Ajunul Craciunului, un barbat din California si-a sunat fiul si i-a spus: „Baiete, iarta-ma ca-ti stric ziua, dar am tinut sa stii ca ma despart de maica-ta. Mi-au pus capac astia patruzeci si cinci de ani de casnicie, nu mai pot.”

acest tata i-a spus fiului ca se desparte de mama sa

Baiatul s-a rastit la el ingrozit: „Cum sa faci asa ceva, ce ti-a venit?”

„Pur si simplu nu ma mai inteleg cu maica-ta. Lucrurile intre noi s-au terminat si cu asta basta, pune si tu mana pe telefon si anunt-o si pe sora-ta.”

Baiatul se napusteste asupra telefonului si isi suna panicat sora, care rabufneste la aflarea vestii: „S-o creada ei ca se despart! Lasa ca ma ocup eu de asta!”

Fiica pune mana pe telefon si isi suna imediat tatal: „Nici sa nu te gandesti sa bagi divort. Sa nu faci nimic pana nu ajung eu acolo. Maine sunt la voi impreuna cu frate-meu. Pana atunci, iti repet, nu misti un deget!”, dupa care tranteste telefonul.

Barbatul zambeste catre sotia sa: „Gata, am rezolvat problema! Vin la noi de Craciun, si isi mai achita si singuri biletele de avion!”

PUBLICITATE

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa: rumorhasitlegends. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE