"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Povestea baietelului indonezian devenit celebru pentru faptul ca obisnuia sa fumeze 40 de tigari pe zi facea furori pe internet in urma cu vreo 8 ani.

Iata-l in fotografie pe baiatul respectiv, pe atunci sanatos, afisand un aer rebel si „cool”.

iata cum arata acum baietelul care fuma 40 de tigari pe zi


La vremea aceea, tatal baiatului, Ardi Rizal, a declarat ca baiatul cazuse prada viciului fumatului, devenind repede dependent. Odata cu mediatizarea cazului, atat familia si apropiatii baiatului, cat si sursele mass-media au luat atitudine si s-au implicat activ in reabilitarea baiatului.

Din pacate, insa, adictia pustiului pentru tutun a fost inlocuita ulterior cu o dependenta de… mancare, baiatul dezvoltand rapid probleme de greutate.

Intr-un final, dupa eforturi sustinute si multe sedinte de terapie comportamentala, baiatul a reusit sa invinga atat dependenta de tigari cat si dependenta de mancare, in prezent ducand o viata sanatoasa si normala. In prezent urmeaza chiar din proprie initiativa un regim sanatos!

Despre autor:
Razvan s-a alaturat
echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: healthylifetricks. Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook

PUBLICITATE
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE