"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

 

Am auzit foarte multe povesti despre pisici care au strabatut mii de kilometri, o tara intreaga, carora le-a trebuit luni, ani de cautari, ca sa-si regaseasca stapanii.

 

Aproape ca nu ne-ar mai surprinde niciuna dintre ele, obisnuiti fiind cu loialitatea animalelor de companie.

 

aceasta pisica nu a vrut sa isi paraseasca stapana

 

 

Si totusi, inima nu ma lasa sa nu va vorbesc si despre Cleo.

 

Nancy Cowen a petrecut 8 ani frumosi in compania lui Cleo, o pisica ratacita intr-un cartier din Richmond, Anglia, pe care a adoptat-o imediat.

 

Insa, a venit vremea ca batrana sa fie nevoita sa se retraga in “Bramley House” din Westcott, iar Cleo a fost incredintata vecinilor. Dificil pentru micuta felina, deoarece nu intelegea sa traiasca in acest fel. Asa ca, a avut alte idei.

 

Cateva saptamani mai tarziu, o pisica a inceput sa dea tarcoale caminului de batrani unde se afla Nancy, privind pe ferestre si dormind pe banci in apropiere, potrivit “Dorking and Leatherhead”.

 

Personalul de la azil a ramas uimit dupa ce a realizat ca o moggy este atat de persistenta in actiunile sale. Initial s-a crezut ca felina este in cautare de mancare.

PUBLICITATE

 

Intr-o zi, una dintre ingrijitoare a reusit sa prinda pisica si a prezentat-o lui Nancy. Batrana s-a aratat foarte mirata, spunand: “aceasta pisica seamana cu a mea, dar pisica mea si-a pierdut o parte din coada intr-un accident de circulatie.”

 

Angajatii azilului au verificat atunci starea cozii animalului. Intr-adevar era vorba despre Cleo.

 

Desi Nancy Cowen locuia foarte departe de caminul de batrani, nimeni nu-si explica cum a ajuns felina sa-si reintalneasca stapana.

 

Cert este ca pisica cu ochi hipnotizanti a vrut sa continuie sa-i tina companie batranii, sa-i readuca starea de liniste cu care o obisnuise atatia ani.

 

Ambele fiinte sunt multumite si fericite ca stau impreuna in mod oficial, deoarece institutia a acceptat reunirea, iar personalul s-a dovedit foarte prietenos cu noul locatar.

 

De aici, de la azilul in care se afla, Cleo va putea foarte usor sa-si gaseasca o alta casa, atunci cand va fi nevoie.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE