"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Mihaela Iliescu

Capacitatea plantelor medicinale si a produselor naturiste de a impiedica dezvoltarea cancerului si evolutia tumorilor ne este confirmata din ce in ce mai des de terapeuti, medici sau fosti bolnavi.

PUBLICITATE

Informatiile despre vindecari, desi numeroase, dau nastere unor interpretari contradictorii.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Ideea este ca plantele medicinale pot stopa sau pot duce la vindecarea cancerului. De asemenea, pot fi de ajutor in terapiile clasice, prin potentarea actiunii acestora sau ameliorarea efectelor secundare.

In fruntea listei acestora se afla vascul si spanzul

PUBLICITATE

Vascul

PUBLICITATE

Se poate spune ca in 40% din cazurile de cancer, dupa tratamentul cu vasc nu se mai poate vorbi de boala. Desi creste cu usurinta pe crengile coniferelor, cel mai potrivit este vascul care creste pe mar, prun, par si stejar.

Tratamentul consta in injectarea subcutanata a produsului pe baza de vasc, iar dozele se stabilesc pentru fiecare bolnav in parte. Dupa a cincea injectie incep sa apara primele indicii despre raspunsul pozitiv al organismului: imbunatatirea calitatii somnului si reaparitia poftei de mancare.

PUBLICITATE

Spanzul

PUBLICITATE

Aspectul mai putin obisnuit, faptul ca apare timpuriu – aproape din zapada – toxicitatea ridicata, precum si proprietatile curative deosebite, ii dau o „personalitate” aparte
Tratamenul cu spanz al cancerului este indicat in situatia in care bolnavul nu poate tolera tratamentul cu vasc sau sufera de febra asociata tumorilor.

Conform marturiilor, exista numeroase cazuri de leucemie, limfom malig si mielom multiplu care au fost vindecate in urma tratamentelor cu spanz.

PUBLICITATE

In cazuri de cancer pulmonar, daca bolnavul scuipa sange atunci cand tuseste, are insuficienta respiratorie si prezinta semne ale secretiilor bronhiilor, inhalarea extractelor de spanz s-a dovedit a fi foarte eficienta.

PUBLICITATE

Doza minima de pulbere pentru adulti este de 0,25 grame de radacina pisata (doza maxima pentru copii), iar cea maxima nu trebuie sa depaseasca un gram pe zi (pentru adulti).

Dozele sunt prescrise in functie de varsta, greutatea si starea generala a sanatatii.

PUBLICITATE

La infuzare sau decoct se pun maxim doua grame la un litru de apa, se filtreaza cu mare grija, astfel incat bucatile de radacina sa nu ajunga in lichidul strecurat. Se pastreaza la frigider si se iau progresiv doua lingurite (in prima zi) pana la douazeci de lingurite (zilele 20 si 21), de trei ori pe zi, cu conditia sa nu existe reactii adverse. Administrarea interna se face numai

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]