"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

Dragii mei slabuti.. indiferent cat de mare ar fi dorinta voastra de a va ingrasa .. trebuie sa fiti atenti.Puteti face greseli care sa va aduca in postura cealalata de a dori sa slabiti.

Dragele mele , sa nu va treaca prin gand sa doriti sa va ingrasati ,cel putin pana nu nasteti primul copil. Dupa o nastere organismul sufera transformari ,se schimba si metabolismul ,asa ca aveti rabdare . Si apropo, inainte de a va gandi ca sunteti ori prea slabi ,ori prea grasuti ,este imperios necesar sa faceti un control.

Asta pentru ca este posibil sa aveti dereglari metabolice sau poate unele afectiuni minore dar care sa va impiedice sa aveti o greutate normala.

asa te ingrasi sanatos

Aceste sfaturi sunt pentru persoanele care chiar au motive serioase sa doreasca sa se ingrase. Va dau un exemplu daca sunteti barbat, inaltimea dumneavoastra este de 1,80, aveti peste 40 de ani ,si nu aveti in jur de 75-77 de kg. Este o problema cu adevarat ,daca nici nu va simtiti bine. La 180 cm , 49 de ani si 55 de kg este o greutate sub normala si da trebuie sa ne ingrasam.

Daca dupa o anume dieta nu se vad rezultate ,pasul urmator este mersul la medic. La Institutul Parhon se pot vedea daca nu sunt cauze endocrine. Si apoi veti fi indrumati ce cale trebuie sa luati, ce analize, etc. Dar evitati totusi medicamentele…

PUBLICITATE

Insa ,pana sa ajugeti la doctor sa incercam sa ne facem un program:

5 mese pe zi, adica 3 mese principale si 2 gustari. Fara mancare fast food. Chiar daca ingrasa ,nu veti face altceva decat sa puneti grasime nu sa va cresteti masa musculara ,iar daca va ingrasati prin depuneri de grasime ,nu veti faca altceva decat sa va imbolnaviti cu mana dumneavoastra.

Alimentatia sa fie cat mai naturala, fructe multe, desert facut in casa de preferinta cu miere. Zaharul rafinat este otrava, dar nici pe cel brun nu va puteti baza pentru ca din cauza lacomiei comerciantilor o sa consumam zahar colorizat .

Zilnic,ca desert de pranz puteti manca o felie de paine integrala, eventual sa va faceti voi painea, ori clasic la

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE