"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Conform lunii in care te-ai nascut, poti descoperi care sunt trasaturile tale.

Ianuarie

PUBLICITATE

Femeile nascute in ianuarie sunt extrem de ambitioase, dar serioase si conservatoare. Ele sunt firi critice, dar care nu vor sa isi exprime sentimentele. Le permit sa se apropie doar acelor persoane de acelasi nivel intelectual cu al lor, care impartasesc acelasi punct de vedere despre viata.

Februarie

Femeile nascute in februarie sunt foarte romantice, si trebuie tratate cu multa rabdare. Nu oricine le poate intelege, din cauza felului lor schimbator de a fi. Aceste femei au un mod abstract de gandire. Trebuie sa stii ca daca le tradezi, nu le vei mai vedea vreodata.

PUBLICITATE

Martie

Femeile nascute in martie au carisma si sarm. Sunt foarte loiale si dedicate. Acestea se fac usor iubite. De asemenea, sunt foarte dragute, pana cand le superi. Insa traiul cu o femeie nascuta in martie este o reala placere.

Aprilie

PUBLICITATE

Femeile nascute in aprilie sunt firi diplomate si pot interactiona cu usurinta cu orice tip de persoana. Uneori, ele stiu sa isi planga de mila. Cele mai multe sunt firi geloase, iar daca te prind in fapt, e mai bine sa dispari din calea lor. Fata nascuta in aprilie te va face cel mai fericit barbat de pe pamant. Isi deschid sufletul in fata celui care le castiga increderea, fara sa le dezamageasca.

Mai

Femeile nascute in mai, sunt foarte legate si loiale principiilor pe care le au. Sunt, de asemenea, femei foarte atragatoare, si combinat cu caracterul lor dificil, pot deveni periculoase pentru orice barbat care se indragosteste de una dintre ele. Acesta e motivul pentru care iti vei aminti de o astfel de femeie cate zile vei avea.

PUBLICITATE

Iunie

Acestea sunt femeile curioase, comunicative si creative. Defectul lor este ca vorbesc fara sa gandeasca. Femeile nascute in iunie cred ca e mai bine sa spuna adevarul in fata, decat sa vorbeasca pe la spate. De asemenea, ele sunt jucatoare periculoase in dragoste si adeseori barbatii devin jucarii in mainile lor.

Iulie

PUBLICITATE

Femeile nascute in iulie sunt foarte oneste, misterioase, frumoase si foarte inteligente. Ele nu sunt firi conflictuale, fiind foarte politicoase cu toata lumea. In alta ordine de idei, daca inseli o astfel de femeie, nu va uita niciodata si o vei pierde.

August

Aceasta este o combinatie unica de egocentrism si inima buna. Incearca sa nu te joci cu acest tip de femeie, caci ea va iesi invingatoare, mai devreme sau mai tarziu. Femeile nascute in august au un incredibil simt al umorului, insa nu accepta sa fie luate peste picior. Daca se intampla asta, nu vei avea idee ce o sa patesti. Vor sa fie mereu in centrul atentiei si nu duc niciodata lipsa de privirile barbatilor. In prezenta lor, acestia sunt cuceriti.

PUBLICITATE

Septembrie

Femeile nascute in septembrie sunt blande, disciplinate si frumoase. Ele nu ii uita niciodata pe cei care le tradeaza. Asadar, trebuie sa fii atent sa nu le ranesti, caci vor cauta sa se razbune. Aceste femei vor relatii de lunga durata, caci nu sunt femei de o noapte. Pe de alta parte, ele sunt firi critice si au asteptari mari de la partener. Barbatul care va demonstra, va castiga.

Octombrie

PUBLICITATE

Femeile nascute in octombrie au caractere puternice. Ele sunt foarte sensibile, dar nu plang in fata celorlalti. Ele sunt foarte inteligente si nu isi deschid sufletul in fata oricui, deoarece nu au incredere in oameni. Celelalte femei le invidiaza deseori.

Noiembrie

Femeile nascute in noiembrie sunt mereu cu un pas in fata celorlalte si le poti recunoaste cu usurinta. Nu trebuie sa te joci cu o astfel de femeie, caci vei avea parte numai de neplaceri. Ce trebuie sa stii despre ele e faptul ca daca esti pregatit sa auzi adevarul, nu ar trebui sa le intrebi.

PUBLICITATE

Decembrie

Femeile nascute in decembrie pot fi nerabdatoare, insa norocoase, de vreme ce intotdeauna gasesc o cale de a iesi invingatoare din orice situatie. Acestea stiu cum sa te binedispuna. Au inima deschisa. Pot fi ranite usor, dar cum Dumnezeu e de partea lor, aceste femei primesc ceea ce merita in final.

Despre Autor:

PUBLICITATE

Maya este autor
pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]