"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Conform lunii in care te-ai nascut, poti descoperi care sunt trasaturile tale.Ianuarie

luna in care se naste o femeie spune multe despre ea

Femeile nascute in ianuarie sunt extrem de ambitioase, dar serioase si conservatoare. Ele sunt firi critice, dar care nu vor sa isi exprime sentimentele. Le permit sa se apropie doar acelor persoane de acelasi nivel intelectual cu al lor, care impartasesc acelasi punct de vedere despre viata.

Februarie

Femeile nascute in februarie sunt foarte romantice, si trebuie tratate cu multa rabdare. Nu oricine le poate intelege, din cauza felului lor schimbator de a fi. Aceste femei au un mod abstract de gandire. Trebuie sa stii ca daca le tradezi, nu le vei mai vedea vreodata.

Martie

Femeile nascute in martie au carisma si sarm. Sunt foarte loiale si dedicate. Acestea se fac usor iubite. De asemenea, sunt foarte dragute, pana cand le superi. Insa traiul cu o femeie nascuta in martie este o reala placere.

Aprilie

Femeile nascute in aprilie sunt firi diplomate si pot interactiona cu usurinta cu orice tip de persoana. Uneori, ele stiu sa isi planga de mila. Cele mai multe sunt firi geloase, iar daca te prind in fapt, e mai bine sa dispari din calea lor. Fata nascuta in aprilie te va face cel mai fericit barbat de pe pamant. Isi deschid sufletul in fata celui care le castiga increderea, fara sa le dezamageasca.

Mai

Femeile nascute in mai, sunt foarte legate si loiale principiilor pe care le au. Sunt, de asemenea, femei foarte atragatoare, si combinat cu caracterul lor dificil, pot deveni periculoase pentru orice barbat care se indragosteste de una dintre ele. Acesta e motivul pentru care iti vei aminti de o astfel de femeie cate zile vei avea.

PUBLICITATE

Iunie

Acestea sunt femeile curioase, comunicative si creative. Defectul lor este ca vorbesc fara sa gandeasca. Femeile nascute in iunie cred ca e mai bine sa spuna adevarul in fata, decat sa vorbeasca pe la spate. De asemenea, ele sunt jucatoare periculoase in dragoste si adeseori barbatii devin jucarii in mainile lor.

Iulie

Femeile nascute in iulie sunt foarte oneste, misterioase, frumoase si foarte inteligente. Ele nu sunt firi conflictuale, fiind foarte politicoase cu toata lumea. In alta ordine de idei, daca inseli o astfel de femeie, nu

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE