"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Se pare ca exista numeroase trucuri pentru aceasta problema. Insa cel pe care il prezentam si-a castigat suprematia in ceea ce priveste problema gumei de mestecat lipita accidental pe haine.

 

Vei avea nevoie de urmatoarele:

 

curata simplu guma de pe haine

 

 

– un cub de gheata

 

– un cutit sau o periuta de dinti

 

Procedura:

 

Daca guma s-a lipit pe blugi – tot ce trebuie sa faceti este in primul rand sa eliminati din guma cat se poate cu degetele, apoi luati cubul de gheata si incepeti usor sa fercati locul unde guma s-a lipit. Dupa ce ati frecat aproximativ 1 minut, cu ajutorul cutitului indepartati usor guma. Aceasta se va dezlipi fara probleme, fara a lasa vreao urma pe blugi. Credeti-ma, functioneaza de minune!

 

Daca guma s-a lipit pe un tricou sau bluza din bumbac sau alt material mai moale, atunci procedura este asemanatoare, adica frecati locul cu gheata, apoi indepartati cu degetele guma. Aceasta se va rupe fara probleme si la final, pentru a inlotura guma in proportie de 100%, periuta de dinti isi va face treaba frecand usor pana la eliminarea completa.

 

Video de mai jos va va arata procedurile complete:

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE