"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Mihaela Iliescu

 

Suferim cronic de o deficienta de vitamine. Un fumator distruge, cu fiecare tigara, pana la 25 de mg de vitamina C, ceea ce reprezinta un sfert din cantitatea zilnica recomandata.

 

Sucul de lamaie ofera beneficii extraordinare, pentru ca este singurul acid care interactioneaza cu calciul din organism formand o sare unica. In timp ce aceasta sare este dizolvata, organismul primeste calciu si fosfor, care normalizeaza metabolismul si regenereaza tesutul osos.

 

aceasta bautura normalizeaza metabolismul

 

 

Terapia cu suc de lamaie este cel mai bun mod de a reimprospata vitaminele din organism.

 

Acidul citric este unul dintre produsele sistemului nostru digestiv.

 

Daca il furnizam sub forma de suc de lamaie, permitem corpului sa conserve energia, care poate fi folosita la indepartarea depozitelor de sare din oase, articulatii, muschi si vase de sange.

PUBLICITATE

 

Cand acidul citric reactioneaza, aminele formeaza acidul aspartic, care are o incarcatura negativa. Practic, toate formulele farmaceutice folosesc in tratarea bolilor acidul aspartic, in foma sa sintetica. Acidul aspartic natural format in orgnismul nostru in timpul terapiei cu lamaie este foarte valoros.

 

Cum procedam?

 

Se foloseste numai suc de lamaie simplu, natural, proaspat. Nu adaugati zahar sau miere.

 

Se poate bea cu o jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.

 

Trebuie sa beti in total sucul a 200 de lamai, pe toata perioada terapiei. Aceasta cifra poate parea surprinzatoare, dar trebuie respectata. Puteti folosi chiar mai multe lamai, in functie de toleranta organismului, mai ales daca suferiti de boli cronice sau grave.

 

In cazuri rare se poate ajunge la deraglari intestinale si atunci se schimba temporar terapia, cu un dozaj mai mic, pana cand stomacul se obisnuieste cu sucul de lamaie, apoi se reia procedura.

 

In terapia vindecatoare sunt recomandate urmatoarele cantitati:

 

Zilele 1 si 12 – sucul a 5 lamai;

 

Zilele 2 si 11 – sucul a 10 lamai;

 

Zilele 3 si 10 – sucul a 15 lamai;

 

Zilele 4 si 9 – sucul a 20 lamai;

 

Zilele 5,6,7,8 – sucul a 25 de lamai.

 

Cantitatea zilnica poate fi impartita in 3-5 doze.

 

Unele persoane pot fi ingrozite de cantitatile mari de suc. Cu toate acestea bem un litru sau doi litri de suc de mere, de exemplu. Sau alte bauturi acidulate, care sunt daunatoare organismului.

 

Lamaia este ca orice alt fruct, asa

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE