"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Daca esti tot timpul balonat si ai gaze, noi avem solutia potrivita pentru tine. Este vorba despre un exercitiu simplu, usor de urmat, care iti va rezolva problema in doar cateva minute….

exercitiu pentru eliminarea balonarii

Mai precis, este un exercitiu yoga, numit Pavana Muktasana, care se mai numeste si pozitia “cu fata-n sus”, exercitiu care te ajuta sa lupti impotriva balonarii si a gazelor.

In timp ce il faci, trebuie sa fii foarte atent la modul in care iti echilibrezi miscarile, atentia si respiratia! Daca este urmat regulat, te va ajuta sa stimulezi si sa stabilizezi functionarea sistemului digestiv, care este compus din intestinele subtire si gros, pancreas si ficat.

Tot ce trebuie sa faci este sa te asezi intins pe spate, apoi sa-ti apuci genunchii cu ambele brate, tragand barbia cat mai aproape de genunchi. Mentine pozitia timp de 1-2 minute, dupa care revino in pozitia initiala.

Nota: Pe tot parcursul exercitiului respira adanc, relaxeaza-te si incearca sa nu te gandesti la nimic.

Repeta de 3 ori la rand procedeul si problemele cu balonarea si gazele vor fi rezolvate!

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.