"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Internetul a devenit un lucru la ordinea zilei, iar in prezent nu ne putem lipsi de el nici la serviciu, nici acasa. Conexiunile lente sunt frustrante si ne costa mult timp, iar uneori reconectarea sau resetarea router-ului nu este suficienta ca sa redresezi viteza de navigare.

 

Asa ca hai sa vedem ce altceva poti face sa accelerezi o conexiune slaba…..

 

imbunatateste viteza la internet

 

 

In primul rand, ai grija sa nu asezi router-ul in apropierea cuptoarelor cu microunde, a frigiderelor si a altor aparate sau obiecte metalice, deoarece acestea produc interferente. Cel mai bine este sa il tii aproape de laptop, PC sau telefonul mobil.

 

In plus, router-ul sau modem-ul trebuie asezat cat mai sus posibil, ideal la o inaltime de 2-3 metri, si trebuie curatat cat mai des de praf, atat la exterior cat si in interior. Poate ai observat ca, de cele mai multe ori, conexiunea la internet este mai slaba in zonele aglomerate, dar stiai ca acest lucru se datoreaza inclusiv apei?

 

Da, apa reduce calitatea semnalului si creeaza interferente, si problema e ca se afla peste tot. Pana si corpul uman este alcatuit in proportie de 60% din apa, un alt motiv pentru care viteza la internet este mai slaba in locurile foarte aglomerate.

 

In ultimul rand, problemele de viteza si stabilitate la navigarea pe internet se pot datora uzurii dispozitivelor folosite. De aceea, se recomanda sa inlocuiesti micro-filtrele aparaturii de conexiune de cel putin doua ori pe an.

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa: healthyfoodhelp.  Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.