"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Credeam ca dupa nunta nu voi mai avea nevoie de tine… voi avea familia mea si va fi altfel. Da, este altfel, insa la tine voi apela intotdeauna…..

Draga mama,

Te-am sunat sa vii astazi la mine pentru ca simteam ca totul ma depaseste. Nu ai ezitat si imediat ai spus DA; imediat ce masina de spalat va termina, tu vei pleca de acasa.

cea mai emotionanta scrisoare catre mama


Si ai venit cu mancare pentru mine si copii. Prin simpla ta prezenta m-am simtit in siguranta si am putut respira usurata. De ce totul este mai bine in momentul in care esti langa mine? Am 31 de ani si uneori inca mai am sentimentul acela de a alerga in bratele tale atunci cand ceva nu iese asa cum imi doresc.

PUBLICITATE

Intotdeauna stii ce sa imi spui pentru a ma ajuta sa ma simt mai bine. Tu esti singura persoana care aude tot ce nu spun si vede tot ce incerc sa ascund. Simt ca am ajuns intr-un punct al vietii in care reusesc sa ma pun in locul tau. In cele mai dificile momente imi dau seama de toate sacrificiile pe care le-ai facut pentru mine.

Sunt zile in care ma simt inexistenta; nimeni nu ma aude, nimeni nu ma vede. In alte momente imi dau seama ca ofer dragoste, ofer sprijin, ofer atentie… iar cei din jurul meu imi cer si mai mult. Insa nimeni nu ofera inapoi.

Fara sa vrea, sotul meu ma face sa ma simt ca ceea ce fac eu nu este la fel de important ca ceea ce face el pentru ca eu nu am nimic de dovedit la sfarsitul zilei. In casa este in continuare dezordine. Chiuveta este din nou plina cu vase. Podeaua din baie este acoperita cu apa si prosoape umede, iar eu nici nu imi mai aduc aminte ce am facut in ultimele 14 ore.

Uneori simt ca tu esti singura persoana care vede ceea ce fac. Tu esti singura care intelege cate ofer si cat de mult iubesc.

In timpul celor mai frumoase momente, am amintiri cu tine; Strugurii pe care nu ii mananc pentru ca baietii mei sa ii poata infuleca… pentru ca stiu cat de mult le plac. Imi amintesc

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!