"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

sixteen + 9 =

2 + 9 =

Un articol de Valentin Roman

loading...

 

Se incearca tot mai mult ca identitatea nationala a romanilor sa fie stearsa, mascata, ascunsa, ca parte din amplul proces de globalizare pe care baietii “destepti” l-au demarat de ceva vreme.

 

Raportandu-ne strict la tara noastra, avem exemplu concret de cum functioneaza propaganda, de cum se aplica strategiile ce au ca rol mentinerea poporului intr-o stare de necunoastere, de anihilare a oricarui sentiment sau manifestare nationale.

 

spune-le tuturor cine esti

 

 

Toate au ca scop final crearea contextului in care romanii nu vor mai fi stapani in tara lor, in care toate resursele pamantului vor fi exploatate de altii si in care cei venetici de neam si tara vor putea sa se aseze pe terenurile cumparate stupid de ieftin de la romanii saraciti intetionat in ani si ani de zile.

 

Caci un popor fara identitate este asemeni unui orfan pentru care usile orfelinatului se deschid la 18 ani, iar el este pur si simplu aruncat in valtoarea vietii fara parinti care sa-i ghideze pasii, fara un sistem de valori construit, singur si expus.

 

Asadar criza identitara este cea mai grava situatie in care se poate afla un popor. “Taierea” radacinilor de catre cei ce ne scriu istoria, promovarea intensa prin canalele media a elementelor subculturale, lipsa de sustinere a culturii, a inventatorilor, a olimpicilor, a scriitorilor si artistilor, toate la un loc contribuie la distrugerea Romaniei si romanismului in genere.

 

Si totusi, oricat ar incerca “Ei”, noi inca existam. Si nu doar vietuim, ci suntem mladite ale unui trecut incredibil, suntem copii ai unui pamant plamadit cu oasele, sangele si sudoarea a sute de generatii de stramosi, ce coboara in vechime pana in vremuri imemoriale. Caci despre noi nu se poat spune c-am fi venit de undeva…noi suntem DACIA!

 

Noi avem un bunic sau o bunica in fiecare Vasile, Ion, Gheorghe, Ana, Safta sau Marioara din orice sat al Romaniei.

 

Iar tu, roman de-al meu, calator pe alte meleaguri, spune-le celor ce te vor intreba cine esti si de unde vii, ca palmele inaintasilor tai au creat ceramica de Cucuteni, cea mai veche forma de arta elaborata a Europei, ca mainile lor au fost primele de pe acest continent care au folosit coarnele plugului si care au cultivat solul.

 

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.