"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 + 13 =

4 × one =

Un articol de Petrut

 

Intr-o lume perfecta, fiecare dintre noi am dormi cat de mult dorim si ne-am trezi apoi energizati, veseli si revigorati. In lumea reala, insa, lucrurile rareori stau asa. Stresul cotidian si oboseala ne alunga somnul si ne fac sa dormim prost.

 

Iar cand problemele de insomnie persista, ajungem sa ne simtim epuizati, ceea ce adanceste cercul vicios.

 

In timp, privarea de somn si somnul neodihnitor au consecinte grave asupra sanatatii si a functiilor cognitive. Studiile clinice au demonstrat ca persoanele care dorm de obicei mai putin de 7 ore pe noapte dezvolta in timp tulburari de concentrare si de memorie, si ca persoanele care dorm in mod constant mai putin decat au nevoie sunt mult mai predispuse la probleme de diabet, obezitate si alte boli. De fapt, privarea constanta de somn afecteaza inclusiv longevitatea.

 

Majoritatea persoanelor care nu dorm suficient pe noapte recurg la energizante si stimulente precum cafeaua si bauturile cofeinizate, dar efectele acestora sunt temporare si provoaca mai mult rau decat bine. Altii apeleaza la somnifere, bai fierbinti sau… numaratul oilor, metode care nu aduc nici ele schimbari importante.

 

Un remediu natural cu adevarat eficient impotriva insomniei il reprezinta amestecurile de sare de Himalaya si miere. Videoclipul pus la dispozitie descrie in amanunt modul de preparare si utilizare a acestui remediu, dar iti vom prezenta si noi pe scurt principalele detalii.

 

Se pare ca sarea de Himalaya regleaza nivelurile melatoninei, hormonul somnului.

 

Pentru a exploata la maximum puterea sarii de Himalaya, amesteca 5 lingurite de miere organica cu 1 lingurita de sare roz de Himalaya. Seara inainte de culcare, ia o lingurita de amestec si tine-l sub limba ca sa se dizolve incet. Vei dormi mai mult si mai bine!

 

Iata si alte beneficii ale acestei sari minunate:

 

– Detoxifiaza corpul

 

– Coboara tensiunea arteriala

 

– Ajuta la relaxare

 

– Calmeaza sinuzitele si problemele respiratorii

 

– Reduce riscul de aparitie a varicelor

 

Ai grija ca mierea pe care o utilizezi pentru preparat sa fie de cea mai buna calitate si neprocesata. Cu cat gradul ei de puritate este mai mare, cu atat mai bine.

 

Iata si alte beneficii ale consumului de miere:

 

– Sustine digestia

 

– Detoxifiaza corpul

 

– Intareste imunitatea

 

– Ajuta la slabit

 

– Calmeaza alergiile

 

Incearca aceste remediu natural sa te convingi de eficienta sa. Nu ai nimic de pierdut, ci numai de castigat!

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.