"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

 

Nu cred ca mai este nevoie da descriu acest sindrom ,deja este pe scara larga si afecteaza din ce in ce mai multi oameni.

 

Tristete, incetinirea proceselor gandirii si lentoarea psihomotorie.Cam astea-s pe scurt manifestarile.

 

Remediul este foarte simplu ,dar trebuie sa respectati la indicatiile….

 

Grau incoltit ..este treaba dvs daca ma credeti sau nu ,eu nu sufar de asa ceva ,dar cine are aceasta problema eu l-as sfatui sa incerce.

 

Aceasta cura de grau se face dupa “metoda lui Valeriu Popa”si va sfatuiesc sa adoptati aceasta metoda ,sa nu apelati la produsele de prin suparmarket,nu au aceeasi valoare terapeutica si nutritiva.Lasati lenea daca vreti sa aveti rezultate .

 

Extras din retetele lui Valeriu Popa”

 

Se cumpara grau – din ultima recolta. Se cerne prin sita, ca sa cada corpurile straine.

 

Joi dimineata la ora 6 se pune la incoltit 1 kg de grau, intr-o oala smaltuita, cu o capacitate de 5 litri. Se spala cu apa rece pana se obtine o apa curata. Apoi, se umple oala cu apa limpede.

 

Se pune intr-un loc ferit. La ora 14 si ora 22 se scurge apa in care a stat graul si se spala din nou, pana ramane iar apa curata.

PUBLICITATE

 

Se umple din nou oala si se lasa la o parte. Vineri la ora 6 se scurge apa si se transfera graul in strecuratoare.

 

Se pune strecuratoarea sub jet de apa.

 

ATENTIE!!! In timpul spalarii, nu amestecati graul si nu-l spalati mai mult de cateva secunde.

 

Se va repeta procedeul din 8 in 8 ore, adica la orele 6 – 14 – 22, pana ies embrionul (coltul) de 2 mm si radacinile de 5 mm. Aceasta se obtine sambata pe la pranz sau, cel mai tarziu, seara.

 

Cand se obtine marimea embrionului si a radacinii, se pune graul in sticle de lapte care se vor acoperi cu dopuri, ca sa nu intre aerul, si se lasa la frigider.

 

Dat fiind faptul ca acum sticlele de lapte de care se spune ,nu mai sunt in circulatie puteti folosi sticlele de bulion din comert ,acelea cu gat gros sau de la sticlele de suc de morcovi pt copii sau oricare alta sticala cu gat larg din comert ,dar sa fie de sticla nu plastic.

 

Dintr-un kg de grau se obtine 1,5 kg de grau incoltit. Aceasta cantitate ajun¬ge pentru o saptamana. ”

Puteti completa acest remediu cu salate de cruditati si apa .

 

Dozele terapeutice :

 

-Adulti 3-6 linguri pe zi .

 

-La copii de 7-14 ani este de 1-2 linguri pe zi ,

 

-La copii de 2-6 ani este de 1-3 lingurite pe zi .

 

-Se consuma numai dimineata pe stomalul gol .

 

Eliminati din alimentatie ,carnea ,zaharul,painea alba ,produsele de patiserie ,alcoolul ,tututnul si faceti miscare .Inlocuiti toate alimentele enumerate mai sus cu salate de legume crude ,cu salate de fructe sau singular cate un fruct.

 

Tratamentul este de durata 2-3 luni minim si 6-12 luni maxim dar efectele sunt miraculoase . Veti reintineri si veti deveni alt om.

 

Despre autor: Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in
sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE