"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 − 4 =

11 + five =

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

loading...

 

Si frumoasa si benefica noua oamenilor ,aceasta planta este adeseori calcata in picioare de noi, fara sa stim ce beneficii ne poate aduce sanatatii. Este un lucru trist, foarte trist!

 

PLANTA MEDICINALA despre care fac referire se numeste stiintific (centaurium erythraea), popular i se mai spune tintaula, fierea pamantului sau iarba frigurilor.

 

Pentru a scapa de orice intoxicatie cu care va confruntati, se administreaza doua cani cu infuzie combinata de tintaura pe zi, pe care o puteti cumpara din magazinele cu specific naturist.

 

Compozitia favorizeaza eliminarea toxinelor prin scaun, urina si transpiratie. Tintaura este unul dintre cei mai buni protectori hepatici, regenerand cu succes celulele hepatice.

 

Hepatita virala de tip A, B, C se vindeca prin inghitirea a patru lingurite cu pulbere de tintaura pe zi, in cure de o luna, cu sapte-zece zile de pauza.

 

Este foarte eficienta în fazele incipiente ale bolii, incetinind foarte mult ritmul de evolutie a virusului hepatic.

 

Aceasta planta are capacitatea de a stimula secretiile biliare si musculatura vezicii biliare prevenind aparitia pietrelor, adica a litiazei biliare. Se utilizeaza tinctura de Tintaura , 30 de picaturi de 3 ori pe zi.

 

Nu in ultimul rand consumul acestei minuni a naturii regleaza digestia ( dispepsia – tulburare a procesului de digestie, manifestata prin dureri si balonari), asta daca luam o lingurita de tinctura de Tintaura cu cateva minute inainte de a ne aseza la masa sa mancam.

 

Este utila si in indigestiile ocazionale.

 

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.