"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × one =

twelve − 3 =

Un articol de Ileana Mladinoiu

loading...

 

Semnatura ta se gaseste pe toate documentele personale si oficiale. Ea spune multe despre tine in masura in care unele companii folosesc chiar grafologi pentru a-i descifra intelesul.

 

Ce ne poate arata cu adevarat autograful tau. Semnatura este marca proprie. Dupa caz, ea poate fi un revelator al personalitatii profunde, indicand esentialul trasaturilor de caracter.

 

ce spune semnatura despre tine

 

Sau, dimpotriva, este eticheta afisata, spre a oglindi viziunea pe care o avem despre noi si pe care vrem s-o prezentam altora. Aceasta din urma este cea mai obisnuita.

 

Tipuri de semnaturi:

 

Semnatura dezordonata

 

Acest gen de semnatura descrie in general o persoana foarte ocupata, presata de timp si adesea cea care are de semnat multe documente. Poate sa mai semnifice ca vrea sa-si pastreze viata privata sau ca nu este rabdatoare cu cei din jurul sau.

 

Semnatura cu scris mare

 

De regula, apartine unei persoane increzatoare, ambitioase. Daca este totusi prea mare fata de un text scris, tradeaza suficienta, vanitate, orgoliu sau dorinta de a iesi in fata, de a atrage atentia.

 

Semnatura mai mica decat textul

 

Este sinonima cu timiditatea. Apartine persoanelor ce sufera de un complex de inferioritate, introvertite, ce nu tin sa se remarce. Pot fi cateodata persoane calme in aparenta si de o falsa modestie.

 

Semnatura completa, nume prenume

 

Ar avea doua sensuri. In primul rand, este posibil ca persoana respectiva sa vrea sa-si ascunda personalitatea. Apoi, aceasta semnatura arata ca persoana se comporta in acelasi mod in public si in privat.

 

Persoanele dintr-o astfel de categorie se adapteaza oricarei situatii, insa raman in aceeasi masura imprevizibile!

 

Voi ce tip de semnatura aveti?

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.