"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

O galerie veche a minei de carbune din provincia vestica Dzhinjang a ascuns multa vreme un secret ingrozitor. De curand, un grup de mineri au ramas uluiti cand, in urma sapaturilor, au scos din galerie un barbat in viata!

citeste aceasta poveste a unui supravietuitor


Segmentul abandonat al minei nu a mai fost vizitat de la cutremurul care a lovit zona in urma cu 17 ani. Norocosul supravietuitor se numeste Cheung Wai, are 59 de ani si, desigur, a fost gasit in stare grava. A fost transportat de urgenta la spital, unde doctorii l-au supus unor investigatii amanuntite.

Cheung a ramas blocat in subteran alaturi de 118 cadavre ale colegilor sai atunci cand regiunea asiatica a fost zguduita de un cutremur cu magnitudinea de 7.8, care a dus la prabusirea galeriilor minei. Cheung a avut marele noroc de a ramane blocat intr-o zona ventilata printr-o crevasa, primind suficient aer cat sa nu se sufoce.

Cat despre alimentatie, minerul a reusit sa supravietuiasca datorita rezervelor mari de orez si apa puse la dispozitie pentru astfel de situatii de urgenta. Pe langa orez, Cheung a vanat si sobolani si a adunat muschi de pe peretii galeriei.

Nevoia de hrana l-a impins insa intr-un final si catre acte de canibalism, acesta consumand din carnea colegilor sai morti. Totusi, a apelat la aceasta solutie extrema numai la nevoie, pe majoritatea dintre colegii decedati ingropandu-i.

PUBLICITATE

Cazul lui Cheung este unic in lume prin faptul ca a reusit sa supravietuiasca atat de mult timp in conditii foarte dificile, reusind sa depaseasca o situatie cu adevarat critica.

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa: healthyfoodhelp. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE