"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Astazi va vom prezenta un remediu uimitor! Este extrem de eficient in lupta impotriva unor afectiuni diferite, dar mai ales in ceea ce priveste chisturile si fibroamele.

Cel mai interesant aspect este acela ca remediul se obtine numai din 2 ingrediente!

cu doua ingrediente distrugi chisturile ovariene

Primul ingredient este urechelnita, o planta care este raspandita in gospodarii, cultivata initial de romani si greci.

Alte plante au fost, deasemenea, cultivate cu ea, pentru protectia impotriva insectelor, omizilor sau anumitor boli ale plantelor.

PUBLICITATE

Numele latin al urechelnitei inseamna si ,,care traieste mereu”, fiind o denumire pe deplin meritata. Planta este cunoscuta si pentru ca poate fi folosita in tratarea aproape a fiecarei afectiuni. Ea contine o multitudine de nutrienti medicinali, mai ales cand vine vorba de tratarea chisturilor si fibroamelor.

Remediul traditional pentru chist si fibrom

Ingrediente:

– 300 g de frunze de urechelnita

– 500 g de miere

Instructiuni:

Toaca frunzele de urechelnita si adauga miere la final. Lasa-le la macerat pentru 2-3 zile, pana cand ingredientele se imbina perfect.


Folosire :

Consuma cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol. Dupa aceasta, timp de doua ore, nu mai consuma nimic altceva!

Abilitatea extraordinara a acestui remediu include stimularea metabolismului si detoxifierea organismului de toxine. Este foarte eficient mai ales in timpul verii, pentru ca in acea perioada corpul acumuleaza cantitati mari de substante daunatoare.

Asadar, putem concluziona ca detoxifierea si remediile naturiste sunt foarte importante.

Medicii rusi sunt cei care recomanda acest remediu. Se spune ca este extrem de benefic si in cazul bolilor cardiovasculare.
Aceasta combinatie uimitoare este foarte eficienta in tratarea chisturilor ovariene si a fibroamelor uterine, asa ca daca te confrunti cu o astfel de boala, nu ezita sa o incerci!

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate.Sursa: homehealthyrecipes. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!